Heinner HF-M207DGA+, frigider ieftin și bun

Frigiderul Heinner HF-M207DGA+ se adresează celor care vor unul care să coste mult, iar brandul nu are mare importanță. Heinner e prezent de mulți ani pe piața din România și soluțiile oferite sunt acceptabile pentru cât costă, cu alte cuvinte e vorba de un raport calitate/preț bun. Îmi place culoarea de la exterior – Antracit, mai sunt și alte aparate pe piață care se pot asorta cu acesta înb caz că vreți să aveți o bucătărie complet nouă.

Interiorul e bine organizat șui avem un congelator destul de încăpător pentru că nu e compartimentat. Poate că alte modele oferă dozator de apă, însă la acesta avem un preț mai atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Din volumul total de 204 litri, congelatorul are numai 40 litri. Bineînțeles, poate că mai folosiți în perioada sezonului rece un congelator sau poate o ladă frigorifică. Ușile sale sunt reversibile pentru a putea pune aparatul oriunde în bucătărie.

Sunt incluse câteva accesorii care le veți găsi la multe alte frigidere: suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Rafturile sunt realizate din sticlă și nu din sârmă, astfel că totul va fi mai luminos și ușor de curățat. Panoul de control al temperaturii e unul mecanic și e ușor de folosit. Acesta se află la interior în partea dreaptă a frigiderului.

Păreri pro și contra

Capacitatea e atât de generoasă la o înălțime de numai 146 cm, pentru că aparatul are o lățime și adâncime  de 58.5 cm. Poate că nu se vede din imagine, însă pe rafturi încap o mulțime de alimente. Compartimentul pentru legume și fructe îl avem în partea de jos și pentru sticle mici, avem un suport pe ușă generos (cel inferior). Toate aparatele frigorifice noi sunt echipate cu tehnologie de iluminare LED, deoarece oferă cea mai bună vizibilitate și cel mai mic consum.

Heinner HF-M207DGA+ prezintă eficiență energetică A+ care reflectă consumul de energie. La modelele scumpe vedem o eficiența energetică mai bună pentru că sunt tehnologii avansate, care nu ar avea sens pe aparate mici cum e cel din imagine.

Lasă un comentariu