Heinner HF-M207BKA+, frigider negru ieftin

Frigiderul Heinner HF-M207BKA+ e doar unul din trei variante disponibile, iar diferența majoră o reprezintă culoarea exterioară pentru că la interior toate cele trei arată la fel. Prețurile diferă foarte puțin și cu siguranță veți putea alege modelul care vă place mai mult. Poate că nu e vorba de un brand popular la nivel internațional, aparatele electrocasnice sunt excelente și tot mai competitive cu fiecare generație. Dacă un frigider nu va fi de folos, atunci optați pentru o combină frigorifică care e mult mai spațioasă și înaltă.

Chiar dacă e vorba de un aparat frigorific ieftin, veți observa că oferă un aspect exterior modern și specificații tehnice competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de uși reversibile e prezent la tot mai multe modele care au mânere orizontale, astfel că puteți alege să puneți aparatul în colț. Sistemul de dezghețare al frigiderului e automat, pe când cel al congelatorului a rămas manual. Astfel, trebuie curățat din când de gheață. Dacă vreți un sistem de dezghețare complet automat, atunci trebuie să vă adresați atenția spre un model cu tehnologie No Frost ori una similară (denumire diferă de la un brand la altul). De multe ori, anumite tehnologii nu sunt chiar atât de utile în special dacă aparatul e foarte mic, motiv pentru care consumul nu e redus atât de mult.

Păreri pro și contra

Capacitatea de 204 litri e una generoasă în acest buget și nu sunt multe aparate care să ofere atâta spațiu. Din acest volum, congelatorul are 40 litri și e împărțit în două de un raft poziționat central. Clasa energetică A+ e una standard la noile aparate și puteți renunța la vechiul model în favoarea unuia care consumă puțin și are un interior bine organizat și iluminat. Se folosește de tehnologie LED.

Heinner HF-M207BKA+ are numeroase rafturi și suporturi pe ușă iar dacă vreți mai mult loc se poate elimina raftul ori în poziționați diferit. Îmi place că pe ușa frigiderului se pot pune sticle de 1 litru de vin, de exemplu. Voi puteți pune sticle de apă sau poate și de bulion ori sucuri.

Te-ar mai putea interesa