Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HF-M207A+, frigider cu congelator de 40 litri

Frigiderul Heinner HF-M207A+ e unul de 144 cm și cred că e perfect pentru cei care nu au nevoie de un aparat prea mare, deoarece nu e vorba de mulți membri. Pentru familii ceva mai mari, aveți nevoie de un aparat frigorific mai mare și nu trebuie să fie neapărat un side by side, e de ajuns un frigider cu lățime de 70 cm. Toate modelele noi au eficiență A+ deoarece sunt ceva mai bine realizate, adică au fost folosite materiale mai bune și la aceasta se mai adaugă iluminarea interioară LED.

Congelatorul e generos pentru un frigider atât de accesibil și chiar veți avea loc pentru alimente și nu numai. Pe ușă avem suporți pentru sticle, iar voi puteți pune destul de multe după cum se vede în poza de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acesta se instalează ușor și poate fi incorporat parțial dacă doriți să aveți mai mult spațiu în bucătărie. Poate că preferați ca tot mobilierul și aparatele să fie pe același perete. Designul permite să schimbați ușile pentru că sunt reversibile, adică se pot deschide și spre stânga (se deschid standard spre dreapta). Această caracteristică e prezentă doar la cele cu mânere orizontale și integrate.

Păreri pro și contra

Spațiul de pe rafturi e generos pentru că e vorba de un aparat cu lățime mare, dar și adâncimea e la fel – 58 cm. Are două compartimente care sunt despărțite, de aceea vin cu două uși, iar accesul la congelator e mai ușor pentru că se află în partea de sus. La combine aceste compartimente sunt așezate invers, doar că acel congelator are multe sertare. Frigiderul are multe rafturi și suporturi pe ușă pentru diverse alimente sau chiar sticle. Unele aparate au acel raft special pentru sticle, dar nu e nevoi la acesta pentru că aveți unde să le puneți.

Heinner HF-M207A+ e unul nou cu un design plăcut și elegant, iar consumul de energie e foarte scăzut. Temperatura poate fi ajutată ușor cu ajutorul termostatului ajustabil și nu mai variantele mai scumpe pot avea control digital.