Heinner HF-H425NFXA+, model Full No Frost cu clasa A+

Modelul Heinner HF-H425NFXA+ e unul de top cu consum energetic mic, adică clasa A+ de eficiență energetică. Dar, nu aceasta e cireașa de pe tort, ci faptul că are Full No Frost. În acest fel e foarte ușor de întreținut, iar (cel mai important lucru) alimentele rămân proaspete mai mult timp.

Brandul Heinner e unul românesc, iar acest produs e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un frigorific care nu doar arată bine, ci care are o fiabilitate excelentă (garanția e una de 3 ani).


Avantaje

Frigiderul cu două uși model Heinner HF-H425NFXA+ are un volum foarte mare de 425 litri. Și este vorba despre un volum net.
Răcirea alimentelor se realizează fără producere de gheață. În acest fel nu e nevoie de dezghețare ori decongelare, iar alimentele sunt proaspete mai mult timp. Caracteristica aceasta poartă numele de Full No Frost. Full, deoarece e valabilă pentru congelator cât și pentru frigider.
E modern și aspectuos, fiind unul dotat cu ecran senzitiv și aparatul e de culoare inox.
Consumul energetic e unul mic, având un consum anual de 347 kWh și clasa A+ de eficiență energetică.
Dimensiunile nu sunt deloc mari, fiind vorba despre o înălțime de 177 centimetri și dimensiuni ÎxLxA (177×70,5×62,8 cm).

Dezavantaje

Nu dispune de dispenser (dozator) de apă ori gheață. Acesta e un dezavantaj, însă nu unul major. În schimb are tăviță cuburi de gheață.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat care să arate bine și care să poată păstra la rece o cantitate mare de alimente în cele mai bune condiții atunci modelul HF-H425NFXA+ ar fi recomandarea mea.
Având uși reversibile puteți monta aparatul unde doriți fără a lovi ușa de perete.
Multe persoane sunt interesate de zgomotul produs de frigidere, iar din această cauză trebuie să vă spun că acesta are un nivel de zgomot scăzut de 43 decibeli.
Pentru o economie suplimentară se poate utiliza buy back, iar detalii găsiți aici. De asemenea trebuie să rețineți faptul că acest lucru e o promoție limitată.

Te-ar mai putea interesa