Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HF-H425NFWA+, model Full No Frost de 177cm

Un nou frigorific de top e acest Heinner HF-H425NFWA+, iar lucrurile prin care excelează sunt facilitatea No Frost, volumul net mare de 425 litri și clasa A+ de eficiență energetică. Caracteristica No Frost e utilă deoarece face ca răcirea să se realizeze fără a se face gheață, iar acest lucru e valabil la frigider cât și la congelator… de aceea e numit Full No Frost.
Produsul e unul certificat și corespunde normelor europene dpdv al consumului energetic și nivelului acustic.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de culoare albă și dimensiuni ok (lățimea e una ceva mai mare decât la alte modele deoarece vorbim despre o lățime de 70 centimetri).


Pro și contra

Modelul Heinner HF-H425NFWA+ e unul al anului 2018 dotat cu uși reversibile și capabilitatea de a stoca undeva la 425 litri net.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul nu prea mare de 43 decibeli. Comparând acest lucru cu nivelul de zgomot al altor frigorifice vedem că e unul mediu.
Consumul energetic nu e deloc mare deoarece vorbim despre un consum anual de 347 kWh, iar acestui consum îi corespunde clasa A+.
Dimensiunile sunt unele normale de 178x70x68 ÎxLxA în cm. După cum am zis mai sus, lățimea e ceva mai mare decât la alte apaate de genul.
Compartimentarea e una realizată bine, mai exact e vorba despre frigider cu 3 rafturi și compartimente speciale, iar congelatorul e unul cu două compartimente. Acest congelator are o capacitate de înghețare de 4,5kg la 24 ore.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un aparat care să se descurce de minune în orice sarcină atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. În acest aparat puteți pune câte alimente doriți, fiind unul perfect pentru o familie de 4-5 persoane.
Dacă nu știți multe detalii despre brandul Heinner atunci trebuie știut că e unul românesc, iar caracteristic e garanția de 3 ani. Aceasta poate fi extinsă la mai mult precum la oricare alt electrocasnic de top.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu