Heinner HF-H415NFDXWDF+, frigider culoare antracit

Heinner HF-H415NFDXWDF+ este un frigider cu două uşi echipat cu sistem No Frost la congelator şi frigider. Spre deosebire de alte modele acesta are dozator de apă care oferă apă rece în anotimpuri calde.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu un aspect plăcut şi unic. Are o culoare dark inox sau antracit.
Pe uşa congelatorului e un panou de comandă (tip touchscreen) pentru diferite setări, iar pe cea a frigiderului e dispenserul de apă.
Din poză nu se poate vedea prea bine, dar aparatul arată premium precum aparatele de la Samsung şi LG. Doar sigla îl dă de gol ca fiind Heinner.Pro: Dimensiunile aparatului sunt unele compacte de 178x71x68 îxlxa cm aşa încât să nu ocupe prea mult loc.
Eficienţa energetică a acestui aparat e A+, iar în acest fel avem garanţia unui consum redus de curent.
Compartimentarea e bine realizată fiind vorba despre 3 rafturi (+ 3 rafturi pe uşă) în frigider şi două compartimente (+ două rafturi pe uşă) în congelator.
Un lucru caracteristic Heinner e garanţia standard de 3 ani.
Uşile sunt unele reversibile, adică deschiderea poate fi reglată înspre stânga sau dreapta.

Contra: Nu are dozator de gheaţă, dar se poate face gheaţă cu ajutorul unei tăviţe.
Un alt lucru este lipsa răcirii independente pentru partea de frigider şi congelator. La unele modele premium găsim aşa ceva.

De final aş putea recomanda acest acest model persoanelor care vor un aparat modern, uşor de întreţinut şi care nu consumă mult curent. E un frigorific de îndelungă folosinţă, iar acest lucru e susţinut de garanţia standard de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult.
Legat de numele Heinner trebuie să ştiţi că e un producător autohton care vinde sub nume propriu o gamă largă de electrocasnice care sunt cunoscute prin preţuri accesibile şi multe dotări utile.

Te-ar mai putea interesa