Heinner HF-H415NFDXF+, frigider cu No Frost şi clasa F

Heinner HF-H415NFDXF+ e un frigorific premium ca aspect şi tehnologii incluse. E un electrocasnic de tipul frigider cu două uşi, iar clasa de eficienţă energetică e F (vechea e A+) cu un consum anual de 305 kWh.
E un aparat uşor de întreţinut întrucât are Full No Frost, iar din această cauză răcirea se va realiza fără producere de gheaţă aşa încât să nu trebuiască să dezgheţaţi (compartimentul frigider sau congelator).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că aparatul are un finisaj de culoare antracit care pare a fi anti-amprentă. Puteţi observa că pe pe uşa compartimentului congelator are un ecran digital cu comandare touch.

Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HF-H415NFDXF+ e unul cu un volum net total de 420 litri din care frigiderul propriu-zis e de 321 litri, iar congelatorul e de 94.
Datorită unui spaţiu interior generos aparatul are nişte dimensiuni de 177×70 îxl
Din păcate nu are dispenser de apă sau gheaţă, iar dacă vreţi aşa ceva atunci trebuie să vă orientaţi înspre un alt model ori înspre un side by side.
Nivelul de zgomot e unul normal, adică de 41 decibeli, lucru scris pe eticheta energetică a produsului.
Alte lucruri deosebite, pe lângă No Frost, sunt congelarea rapidă, compartimentul chiller şi cel de fructe+legume cu control al umidităţii.

De final pot spune că acest model se adresează celora care vor ceva de calitate, să arate bine şi să nu coste mult. De la distanţă ai impresia că e un model Samsung sau LG, dar când te apropii vezi sigla Heinner. Nu trebuie să fim dezamăgiţi deoarece aparatul are o garanţie standard de 3 ani, lucru caracteristic aparatelor de la acest producător.