Heinner HF-H355NFDX++, frigider cu o uşă şi clas A++

Heinner HF-H355NFDX++ e un frigorific de tipul frigider cu o uşă de culoare inox negru şi eficienţă energetică A++. Capacitatea e una de 355 litri aşa încât în aparat să încapă cât mai multe produse.
Brandul Heinner e unul modern care sună foarte german, dar e unul românesc prezent pe piaţă de câţiva ani cu produse foarte calitative şi care au o garanţie standard de 3 ani. Şi modelul acesta are garanţie de 3 ani.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca funcţionalitate şi aspect. Din imagine se poate vedea că are culoare care iese din tipar şi nu e gri, ci e un inox mai închis.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HF-H355NFDX++ e modern ca funcţionalitate deoarece vine cu No Frost, compresor inverter şi funcţie „vacanţă”.
No Frost e de tip Full, adică la congelator şi frigider. Această funcţie presupune faptul că aparatul răceşte fără a se produce gheaţă.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok de 185x59x65 îxlxa cm şi din acestea ne putem da seama că va încăpera cu uşurinţă pe uşă dacă vor fi două persoane care să-l manipuleze.
Nivelul de zgomot e unul caracteristic unui astfel de aparat, adică de 42 decibeli şi în felul acesta avem parte de linişte când dorim să ne odihnim.
Prezenţa compresorului inverter ajută la economisirea energiei cu până la 50 procente.
Partea de frigider are 3 rafturi, iar congelatorul are două compartimente. Suplimentar, partea de frigider are 4 rafturi la uşi şi compartiment legume-fructe.
Din păcate nu are dozator de apă sau gheaţă, dar nu consider că acest lucru e un inconvenient prea mare.

Per ansamblu acest model e unul avansat tehnologic, dar uşor de folosit. Întreţinerea sa e una foarte simplă şi nu implică prea multe din partea dvs. deoarece nu e necesară dezgheţare.