Heinner HF-H2206XF+, frigider pe inox elegant

Heinner HF-H2206XF+ este aparatul frigorific ideal pentru o bucătărie clasică sau chiar modernă. Cele mai multe frigidere sunt disponibile pe diverse culori, deci nu mai vedem doar pe alb. Astfel, că puteți schimba puțin aspectul camerei și poate că vă place mai mult argintiul. Sunt producători care oferă aparate la prețuri destul de mici, dar aș putea spune că sunt și justificate pentru că nu sunt prezente tehnologii moderne sau dotări speciale. Un lucru e sigur, producătorii mai populari au renunțat la aparatele accesibile în favoarea celor premium, însă nu toți utilizatorii și le permit.

Sunt frigidere interesante cum e și cel de jos, care oferă un volum total de 205 litri la o lățime a aparatului de numai 54,5 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem un aparat standard care poate fi pus oriunde în cameră și ușile reversibile permit amplasarea chiar și pe colț. Cu alte cuvinte, avem mânere integrate care dau un plus de eleganță aparatului oferind un design mai minimalist. Nu există un raft special pentru sticle, dar suporturile de pe ușă permit să puneți sticle nu foarte mari (până la 1 litru). E prezent și acel suport pentru ouă pe suportul de la ușă, iar alte accesorii pot fi achiziționate și ulterior după necesități. Frigiderele sunt soluții mai mici și reprezintă alternative la combinele care au un congelator mare și compartimentat. Pot fi și frigidere foarte mari dar care nu sunt atât de înalte, deoarece au lățime chiar de 70 cm.

Păreri pro și contra

Se vede la balamale că are un sistem uși reversibile pentru ca să schimbați direcția de deschidere a ușilor. Interiorul e spațios și bine organizat, iar lumina e asigurat de tehnologie LED. Selectarea temperaturii dorite se face ușor cu ajutorul butonului rotativ de la interior, lângă care e inscripționată temperatura. rafturile sunt realizată din sticlă destul de rezistentă, prin care trece lumina ceva mai bine.

Heinner HF-H2206XF+ are clasă energetică A+ pentru ca facturile să fie cât mai mici. Aspectul pe inox și specificațiile sale bune pentru acest buget sunt motive pentru a-l alege, dar să nu neglijăm și restul aspectelor care le-am menționat anterior.

Te-ar mai putea interesa