Heinner HF-H2206A+, frigider alb cu două uși

În general, frigiderele accesibile sunt de dimensiuni reduse sau au o singură ușă, însă mai sunt și cele oferite de branduri nu foarte populare. Heinner HF-H2206A+ este un exemplu bun și are un raport calitate/preț bun ca și restul aparatelor de la acest brand. Sunt puțini producători care oferă în acest buget un aparat frigorific de 205 litri, iar aici mă refer la volumul net al aparatului. Are un design simplu pe alb cu mânere ascunse, pentru a simplifica aspectul.

Interiorul e la fel de atrăgător și sertarul pentru fructe/legume a rămas destul de generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard cu volum de 168 litri la frigider și restul e la congelator – 37 litri. Ușile sunt reversibile și se vede la sistemul de balamale, dar și pentru că are mânere orizontale. La interior are numeroase rafturi din sticlă prin care trece lumina destul de ușor. Aveți loc pentru diverse alimente deoarece rafturile și suporturile sunt spațioase. Spațiul de pe acestea are legătură cu lățimea aparatului – 55 cm, iar după cum bine știți sunt frigidere mai mari și cu lățime de 70 cm.

Fiecare frigider e diferit și alegerea finală o puteți lua doar voi, însă nu ar avea sens să cheltuiți mai mult pentru același spațiu de depozitare și același consum de energie. Se paote face mai mult loc dacă eliminai sertarul din partea de jos, iar rafturile nu pot fi ajustate prea mult.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine, are un consum reduse de energie, un preț foarte atractiv, interior bine iluminat și organizat. Nu prea are concurență în acest buget, iar dacă spațiul din congelator nu vă este de ajuns, vă recomand un congelator și nu o ladă frigorifică, pentru că ocupă puțin spațiu. Voi decideți ce vi se potrivește, însă nu sunt soluții mai atractive decât aceasta deoarece sunt puține branduri care oferă aparate atât de ieftine.

Heinner HF-H2206A+ e un aparat simplu și bun pentru acei utilizatori care nu au pretenții foarte mari. Spun asta deoarece frigiderele ieftine nu au multe tehnologii și nu sunt folosite finisaje moderne.

Te-ar mai putea interesa