Heinner HF-H212SA+, frigider cu două uși

Heinner HF-H212SA+ e un frigider economic la consum de curent și cost de achiziție. E pentru cei interesați de un frigorific care să nu ocupe prea mult loc, dar care să aibă o capacitate mai mult decât decentă. Volumul său e de 212 litri, iar înălțimea e de 143 centimetri… deci va încăpea într-o cămară joasă ori sub trepte.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Despre brandul Heinner trebuie să știți că e unul românesc prezent pe piață de câțiva ani, fiind cunoscut pentru electrocasnicele sale de calitate. Brandul de față a luat naștere din nevoia de a oferi produse calitative la un preț cât mai corect. Achiziționând n produs de la ei nu plătim brandul, ci calitatea.


Pro

Heinner HF-H212SA+ e un electrocasnic economic din toate punctele de vedere. În acest fel clasa e A+ datorită unui consum energetic de 219 kWh pe an.
Volumul aparatului e unul de 212 litri, fiind împărțit într-un volum de 171 litri ai frigiderului și 41 litri ai congelatorului.
Aparatul e unul cu uși reversibile, adică puteți amplasa aparatul unde doriți.
În caz de pană de curent alimentele nu se vor altera întrucât are o autonomie de 20 de ore.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 42 decibeli, adică e unul mediu. Acest nivel vă permite să vă odihniți noaptea deoarece aparatul nu e unul gălăgios.

Contra

Din păcate nu e dotat cu No Frost și nici cu Multiflow. Aceste două lucruri ar fi ajutat la o răcire uniformă și fără producere de gheață, dar ar fi urcat prețul aparatului. Nu sunt niște neajunsuri care să deranjeze deoarece majoritatea frigorificelor de pe piașă nu au așa ceva din considerente de preț, adică să aibă un cost cât mai scăzut.

Concluzie

Dacă doriți să țineți la păstrat o cantitate medie de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea. Îl recomandă aspectele precizate la capitolul „pro”, dar și fiabilitatea de nota 10. Pentru a susține fiabilitatea acest model vine cu o garanție standard de 3 ani care poate fi extinsă la 4 sau 5 ani.

Te-ar mai putea interesa