Heinner HF-H212A+, frigider mic și ieftin

Frigiderul Heinner HF-H212A+ e o variantă destul de accesibilă care arată bine pe alb și cu mânere verticale. În acest buget cam toate modelele arată la fel, dar unele pot avea un interior puțin mai diferit. Acest brand oferă de ceva timp multe soluții interesante pentru buzunarul oricui. Nu aveți nevoie de un buget mare pentru un frigider, dar o combină costă peste 1000 de lei și are un volum minim dar și o înălțime minimă. Acele aparate nu ocupă mult spațiu pentru că au o lățime de maxim 60 cm, dar sunt câteva excepții (variantele premium).

Poate că nu are un congelator mare, dar veți putea pune destul de multe pentru că nu e compartimentat, ci are un singur raft. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model e cu două uși și doar variantele mici au o singură ușă (congelatorul e un compartimente compact la interior). Poate că aveți deja o ladă frigorifică sau un congelator clasic, motiv pentru care nu are sens o combină. Veți economisi bani cu un frigider dar și așa consumul e mic la mai toate modelele noi.

În total, acest model are un volum de 212 litri din care 41 litri are congelatorul. Nu e cel mai mare congelator și nici cel mai performant, dar depinde de fiecare utilizator. Consumul de energie e de 219 kWh care e destul de mic dar trebuie raportat la volumul aparatului. Sistemul No Frost reduce considerabil consumul însă doar la modelele mari, de aceea nici nu a fost introdus pe acesta. Vine cu destul de multe accesorii dar care le puteți găsi la alte aparate frigorifice similare.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e accesibil, impresionează la multe capitole – eleganță, fiabilitate, eficiență. Interiorul e destul de bine iluminat deoarece are un LED de 1W care e suficient. Nu înțeleg de ce nu toate modelele o astfel de lampă, iar alimentele arată mult mai proaspete.

Heinner HF-H212A+ nu se poate compara cu un model din segmentul superior deoarece nu poate impresiona la parte de dotări. Dotările speciale de pe variantele scumpe sunt cel care fac diferența și nu trebuie neglijate atunci când aveți un buget generos.

Te-ar mai putea interesa