Heinner HF-302A+, frigider 302 litri

Heinner HF-302A+ e un frigider pentru persoanele care vor o soluție ieftină și bună. Principalele sale atuuri, pe lângă volumul (net) mare de 302 litri, ar fi clasa de eficiență energetică A+, nivelul mic de zgomot și designul economic. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar acesta nu e deloc mare în opinia mea.
Aș recomanda modelul celora care vor cea mai ieftină soluție posibil și care nu se dau în vânt după caracteristici precum No Frost ori Multiflow.

Aspect

Se poate vedea faptul că are o compartimentare foarte bine realizată. Astfel, frigiderul are 237 litri, iar restul de 65 litri corespund congelatorului. puteți remarca faptul că frigiderul propriu-zis are 3 rafturi din sticlă, iar jos de tot e un compartiment pentru fructe. Acest frigider are și câteva suporturi la ușă așa încât să puteți depozita în siguranță și eficient diferite sticle.

Interiorul
Interiorul

Caracteristici tehnice

Modelul HF-302A+ e unul care are un volum net de 302 l și o înălțime de 174.5 cm, lucruri care-l fac un model mediu ca dimensiuni. Chiar dacă e un model foarte eficient, trebuie spus că nu e deloc zgomotos la cei 43dB, iar acest lucru înseamnă că nu o să vă trezească noaptea din somn.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model că e ieftin, că e fiabil și că are doar dotări utile. Nu trebuie neglijat nici faptul că are o garanție de 3 ani, lucru care ne mărește încrederea în acest aparat. Despre aspect pot spune că e unul plăcut, iar mânerul e unul incorporat… lucru care nu ști dacă e așa de bine deoarece unii probabil că vor băga mâna în garnitură pentru a deschide ușa. Întreținerea e una ușoară deoarece designul a fost conceput așa încât să poată fi spălat ușor.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui frigider ieftin atunci ți-aș recomanda acest model deoarece nu doar arată bine, ci se comportă de minune la păstrarea alimentelor la rece. Chiar dacă e foarte bun trebuie spus că e prietenos cu mediul înconjurător, lucru care cred că va fi apreciat de persoanele tinere care „țin cu mediul”.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Heinner HF-302A+, frigider 302 litri”

Comentariile sunt închise.