Heinner HF-215A+, frigider ieftin și spațios

Heinner e un producător cu o experiență îndelungată în domeniul electrocasnicelor și spre deosebire de alți concurenți oferă produse mai ieftine și la fel de eficiente. De aceea că recomand acest frigider Heinner HF-215A+ e o recomandare care o pot face pentru cei dornici de ceva nou și bun. Din numele său observăm că are un volum modest și bineînțeles e vorba de cel net și nu brut. Un astfel de aparat se adresează celor care nu vor un frigider cu congelator mare, dar în general frigiderele nu se pot compara cu combinele frigorifice. Alternative sunt destule dacă nu aveți nevoie de un congelator așa de mic/mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos, putem concluziona că nu nici prea mare dar nici prea lat (adică nu va ocupa mult spațiu). Modelele mai ieftine nu aduc un control electronic, tehnologii avansate ori un design foarte special.

Exteriorul
Exteriorul
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Bineînțeles, acel volum net de 215 nu aparține în totalitate frigiderului, deoarece mai mare și un congelator. Dar majoritatea volumului aparține frigiderului. Clasa A+ a devenit standard de ceva vreme și sunt puține modele cu A++ ori A. În general, cele cu clasa A++ vin și cu tehnologie de răcire ca No Frost.

Frigiderul propriu-zis are 170 litri care sunt suficienți pentru a pune câteva vase și o mulțime de alimente pe rafturi. Are rafturi din sticlă motiv pentru care interiorul e mai clar și e mai ușor de curățat. E mai bine ca frigiderul să aibă două uși și nu una, astfel când deschideți congelatorul nu mai deschide și ușa frigiderului. La capitolul design are: două uși cu deschidere spre dreapta, uși reversibile, termostat reglabil, control mecanic al temperaturii etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: interior plăcut (rafturile sunt bine așezate, destule suporturi și iluminare decentă la interior), destul de silențios, fiabil și eficient pe partea de consum de energie.

Minusuri: nu prea sunt.

Concluzie

Heinner HF-215A+ poate fi o alegere bună deoarece nu aveți nevoie de un buget mare iar o alternativă la acesta e modelul de 302 litri care a apărut alături de acesta. Acela arată identic cu acesta și e numai bun dacă vreți să optați pentru un frigider mai spațios. Aparate frigorifice similar într-un buget similar sunt destule, poate veți găsi și o combină frigorifică modestă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Heinner HF-215A+, frigider ieftin și spațios”

  1. Rog precizati si dimensiunile:Lungime ,latime,inaltime..Unde este fabricat?La ce magazin se gaseste in Cluj Napoca?

Comentariile sunt închise.