Heinner HF-205SWD+, frigider ieftin cu dozator de apă

Frigiderul din imaginea de jos are integrat un dozator de apă și aparatul arată bine cu acesta, parcă are un aspect mai premium. Este vorba de modelul Heinner HF-205SWD+ care are un preț foarte bun pentru ce vă oferă. Ne referim la mai multe aspecte: dotări, specificații și design. Nu e atât de popular pentru că a apărut recent alături de multe alte parate frigorifice de la acest brand. Poate că Heinner nu e cunoscut la nivel internațional, însă în România e apreciat pentru soluții accesibile și competitive.

Chiar dacă e atât de accesibil, are un design modern minimalist care e pe placul multor utilizatori. Arată bine chiar și într-o bucătărie clasică, dar cu aparate argintii/inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are două uși care se deschid standard spre dreapta, dar se pot fi schimbate pentru că sunt reversibile și se vede la balamale. Acest aspect e util dacă aparatul va fi pus în colțul bucătăriei sau poate aveți doar anumite preferințe. Temperatura se alege manual cu ajutorul termostatului aflat la interior. Frigiderele scumpe oferă un control digital cu touchscreen pe ușa aparatului, dar acea dotare e mai mult de design. Nu sunt tehnologii foarte avansate pe acesta și mă refer la cele de răcire, dar nici nu le veți vedea în acest buget.

Păreri pro și contra

Frigiderul acesta ocupă puțin spațiu având o lățime de numai 55 cm, însă avem și un spațiu generos la interior. Sertarul pentru fructe și legume a rămas mare și capacitatea sa nu e influențată de volumul aparatului. Acesta poate fi eliminat ușor pentru a face loc pentru articole voluminoase. Îmi plac suporturile generoase de pe ușă deoarece acum puteți pune și sticle mari pe acestea sau chiar și alimente mai mari.

Heinner HF-205SWD+ are un congelator mare pentru acest buget deoarece nu are sertare, ci numai un raft la mijloc. Dozatorul e o noutate pentru aparatele mai accesibile și la interior are un rezervor care trebuie alimentat cu apă din când în când. Nu e foarte mare, dar poate că nu toată familia consumă apă rece.

Te-ar mai putea interesa