Heinner HF-205A+, frigider cu iluminare LED

Frigiderul Heinner HF-205A+ face parte din noua generație de aparate frigorifice și se vede după design (e mai modern). E perfect dacă nu vă doriți un aparat foarte mare deoarece veți să ajungeți cu ușurință la fiecare raft. Combina frigorifică e altfel organizată și e mult mai mare decât acesta, plus că și prețurile sunt ceva mai piperate. Nu aveți de ce să cheltuiți mulți bani dacă nu aveți nevoie de un congelator mai mare și poate că folosiți unul clasic.

Din poza de jos se vede că are suporți generoși pe ușa frigiderului, dar și balamale care se pot muta dintr-o parte în alta, că doar are uși reversibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are două uși pentru că în partea de sus e congelatorul, iar interiorul e împărțit de un raft care îl puteți elimina. Volumul congelatorului crește semnificativ la variante cu lățime până în 70 cm, dar depinde de spațiul disponibil, bugetul alocat sau preferințe.

De multe ori nu avem nevoie de mai mult pentru că facem cumpărături des și magazinele sunt bine aprovizionate, motiv pentru care nu trebuie să umpleți aparatele frigorifice.

Păreri pro și contra

Aveți multe motive pentru a alege un astfel de model și noile generații vin cu un consum mult mai mic de energie. Acest aspect e vizibil ușor după clasa de eficiență energetică – A+. Avem inclus suport pentru ouă care se poate așeza pe ușă, unde e și locul pentru acestea. Sertarul de jos e perfect dacă aveți legume ori fructe, dar se pot pune și brânzeturi dacă miros (alte alimente cu miros). Controlul temperaturii se face ușor cu ajutorul acelui termostat poziționat pe lateral și nu trebuie să fie electronic, că și așa nu veți umbla mult la el.

Iluminarea interioară se face cu tehnologie LED care e foarte populară, pentru că are consum redus, iluminează bine și durata de viață e îndelungată. Heinner HF-205A+ e unul dintre acele aparate care arată foarte bine în orice bucătărie și nu va ocupa mult spațiu pentru că are o lățime de numai 55 cm.

Te-ar mai putea interesa