Heinner HF-100NHSA+, frigider argintiu cu 1 ușă

Frigiderul Heinner HF-100NHSA+ e unul compact dar nu e de tip minibar, adică nu se pune sub blat. Eficiența energetică e foarte bună la noile aparate, motiv pentru care nu se mai merită unul second hand. Diferența de preț e mică și mai bine luați un frigider nu nouț cu un interior curat și bine împărțit. Vechile frigidere au rafuri din sârmă, dar varianta de jos ca multe altele au rafturi din sticlă Interiorul e mai bine iluminat deoarece e vorba de o lampă LED de 1W și tot mai multe frigorifice au acest tip de lampă.

Din poza de jos se vede foarte finisajul argintiu și că are o singură ușă, astfel congelatorul se află la interior și e modest. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sun destul de multe frigidere cu două uși, dar poate că nu aveți nevoie de un congelator mare. Magazinele sunt bine aprovizionate, motiv pentru care puteți lua în aceeași zi ce vreți să gătiți. Din acest motiv aparatele frigorifice mari nu prea mai sunt atât de căutate. Bineînțeles, alegerea unui astfel de aparate depinde de dimensiunea familiei.

Volumul net al acestui model e de 93 litri, din care congelatorul are destul de puțin. Consumul anual al frigiderelor mici e insesizabil – 110 kWh. În partea de jos aveți un compartiment special pentru legume și fructe, dar poate fi eliminat pentru a face mai mult spațiu (pentru vase mari). Puteți pune ușor ouăle la interior deoarece are un suport dedicat pentru acestea.

Păreri pro și contra

Un model mic e și destul de silențios, iar acest aspect devine destul de important atunci când nu vreți să fiți deranjați. Unii preferă un frigider ca și acesta deoarece nu consumă alimente congelate sau poate dețin o ladă frigo sau un congelator. Se adresează celor care au o bucătărie modernă cu aparate similare ca design (inox/argintiu), dar nu trebuiesc că fie de la același brand.

Heinner HF-100NHSA+ e un aparat de ultimă generație și nu are nevoie de control electronic, oricum ar fi arătat urât pe acesta (excepție fac aparatele mari).

Te-ar mai putea interesa