Heinner HF-100NHA+, frigider 93 litri clasa A+

Heinner HF-100NHA+ e un frigider de tip minibar cu un volum net de 93 litri, înălțime de 85 cm și clasa A+ de eficiență energetică. E un produs de la un brand românesc, iar fiabilitatea e peste medie deoarece are garanție de 3 ani. (Garanția poate fi extinsă la mai mult, adică la 4-5 ani.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și în ciuda faptului că are o capacitate mică are un număr mare de suporturi la ușă și multe rafturi (compartiment congelator, 4 suporturi la ușă, compartimente fructe și rafturi reglabile la frigider).


Caracteristici

Modelul HF-100NHA+ e unul destul de încăpător dacă e să-l comparăm cu alte modele minibar.
Consumul energetic e de 110kWh/an, iar la consum redus de curent contribuie și iluminarea LED. Acest tip de iluminare interioară e economică și foarte puternică.
Despre zgomot trebuie spus că nu e prea mare întrucât are 41 dB. Putem spune că e un nivel de zgomot normal pentru un astfel de aparat.
Mânerul ușii e unul integrat, iar ușa poate fi reglată să se deschidă și înspre stânga deoarece are caracteristica de uși reversibile.

Avantaje

Modelul acesta de la Heinner e unul care nu doar arată bine, ci are un cost de achiziție mic, vine cu un volum suficient, iar clasa de eficiență energetică e ok.
Evident că are și unele minusuri, dar acestea pot fi trecute cu vederea datorită prețului mic. Printre minusuri se numără lipsa No Frost, Multiflow și că nu are nu are capabilități smart home.

Concluzie

Modelul de față e unul adresat celora interesați de un frigider mic (are o înălțime de sub un metru) pentru o pensiune ori casă de vacanță. În acest sens atuurile sunt menționate mai sus la partea „avantaje” și subliniez importanța consumului redus de energie pe care o are acest model. Pentru ca aparatul să aibă un consum redus de curent acest model trebuie poziționat la un loc ferit de lumină sau căldură.
Despre brandul „producător” am menționat că e unul românesc, acesta aparținând unui cunoscut distribuitor de electrocasnice/magazin online.

Te-ar mai putea interesa