Heinner HF-100A+, mini frigider A+

Un mini frigider deosebit e acest Heinner HF-100A+ deoarece are o capacitate de 100 litri și un consum foarte mic de curent. Cei care sunt în căutarea unui mic frigider care să fie și ecologic vor vedea că acesta le corespunde necesităților deoarece e realizat din materiale care nu sunt dăunătoare mediului înconjurător, iar clasa de eficiență energetică e A+… ceea ce presupune un impact minim asupra mediului și consumului de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv care nu doar e prietenos cu mediul înconjurător, ci are și un nivel de zgomot redus.

Cum arată
Cum arată

E un frigider cu o singură ușă, dar are compartiment pentru fructe și două rafturi. La ușă are 3 suporturi care vor ajuta la păstrarea sticlelor într-un mediu rece. Volumul net e unul de 100 litri, iar din această cauză are o înălțime de 84 centimetri.
Tot datorită mărimii reduse are un consum de 228 kWh pe an, motiv pentru care îi e atribuită clasa A+ pe partea de eficiență energetică.
Poate că multă lume nu s-ar fi așteptat ca acest model să aibă și congelator, dar uite că are și așa ceva. Normal că dezghețarea e un proces care trebuie făcut și la acest model, fiind vorba despre un proces manual. Dacă nu sunteți în clar cum trebuie făcut acest lucru atunci vă recomand să citiți manualul… fără frică deoarece dezghețarea se face de circa o dată pe an.

Lucrurile pozitive sunt prețul mic, ușurința în utilizare dar și în curâțare. Nu vine cu tehnologii avansate, dar nici nu e nevoie de așa ceva la un mic frigider precum acesta.

Dacă ești student sau doar ai nevoie de un mic frigider la tine în garsonieră atunci acest model ar putea fi o variantă foarte bună grație prețului mic și a brandului care face doar electrocasnice de foarte bună clitate. Dacă ne uităm la preț atunci vedem că e cu 100 le imai mult decât o tabletă de 7 inci. Tabeta o folosești 1-2 ani, pe când un astfel de aparat frigorific îl vei folosi o viață întreagă fiind un electrocasnic de îndelungă folosință.

Te-ar mai putea interesa