Heinner HDW-FS6006DSA++, mașină de spălat vase argintie

Modelul imagine Heinner HDW-FS6006DSA++ e unul de buget, plus că nu sunt multe variante accesibile care să arate atât de bine. Bineînțeles, aci mă refer la finisaje frontale și culoare – argintiu. E vorba de un brand cunoscut care oferă soluții competitive și care sunt apreciate de majoritatea clienților. Acest aparat nu e unul parțial ori complet incorporabil, motiv pentru care e ușor de instalat și nu necesită un mobilier special. Poate fi pus în locul mașinii de spălat rufe dacă o aveți în bucătărie au lângă chiuvetă, astfel că scurgerea poate fi conectată la sifonul chiuvetei (dacă e special pentru mașina de spălat vase).

Are un interior generos și se vede în partea de jos și e prevăzut cu un coș pentru tacâmuri dar și un loc special pentru pahare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina din imagine are 121 seturi, adică coșurile sunt ceva mai spațioase și nu înghesuite ca la variantele cu 15 seturi, de exemplu. Bineînțeles, sunt multe tipuri de mașini și unele sunt premium, motiv pentru are au un preț chiar și de 2-3 ori mai mare. Multe dintre programele sale le vedeți la alte modele, dar și funcțiile suplimentare sunt importante. Îmi place că se poate spăla și jumătate din cantitate pentru a se economisi resurse.

Păreri pro și contra

Acest aparat e unul util în bucătărie deoarece spală vasele pentru voi, iar la final sunt uscate foarte bine. În plus pot fi spălate tacâmuri, pahare, căni, unele accesorii ale aparatelor dar și altele. Are cea mai bună eficiență energetică deoarece consulul anual e foarte mic – A++. Pornirea poarte fi programată foarte ușor și se poate amâna până la 19 ore, că doar e un aparat complet automat. Coșul superior se poate ajusta pentru a face loc pentru alte tipuri de articole care necesită a fi spălate.

Panoul de contro le vizibil tot timpul, la variantele incorporabile e pe marginea ușii. Heinner HDW-FS6006DSA++ are specificații foarte bune, dar și un aspect exterior modern. Culoarea e importantă atunci când aveți aparte în bucătărie pe o anumită culoare – argintiu/inox.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Heinner HDW-FS6006DSA++, mașină de spălat vase argintie”

Comentariile sunt închise.