Heinner HDW-FS6006DGA++, model 12 seturi clasa A++

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat care să poată spăla eficient o cantitate de până în 12 seturi atunci acest model Heinner HDW-FS6006DGA++ ar fi recomandarea mea. Este un produs foarte fiabil, dovadă fiind garanţia de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult, adică la 4-5 ani.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de culoare gri închis care se va comporta impecabil când vine vorba despre a spăla până în 12 seturi de vase.
Probabil că v-aţi dat seama urmărind poza de alături că e vorba despre un model clasic care nu poate fi incorporat. Există şi model argintiu pentru cei interesaţi de ceva mai deschis la culoare.


Păreri pro şi contra

Heinner HDW-FS6006DGA++ e un aparat care se prezintă impecabil când vine de consumul energetic deoarece consumă 0,9 kWh per ciclu, iar în felul acesta are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 258 kWh pe an.
Legat de consumul de apă putem spune că e unul deloc mare prin faptul că are 12 litri per ciclu, deci 3360 litri pe an.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale… zic eu. Asta datorită faptului că are 85x59x59 ÎxlxA cm.
Despre furtune şi cablu trebuie spus că au nişte lungimi normale, furtunele de 170/200cm, iar cablul de 165cm.

Un astfel de aparat e pentru persoanele care gătesc şi vor să aibă nişte vase impecabil de curate după fiecare masă. Vă daţi seama că utilizând aşa ceva într-un restaurant o să aveţi clienţi mulţumiţi şi veţi economisi prin faptul că nu trebuie personal pentru spălarea vaselor.
Am uitat să precizez că aparatul uscă vasele după spălare, iar consumul energetic în acest caz nu va fi prea mare deoarece are clasa A de eficienţă la uscare.
Aparatul poate spăla până în 12 seturi, dar dacă vreţi să economisiţi atunci puteţi folosi funcţia de încărcare la jumătate… în cazul în care aveţi jumătate din cantitate sau ceva similar.