Heinner HDW-FS4506DSA++, mașină de spălat vase cu multe seturi

Mașina de spălat vase Heinner HDW-FS4506DSA++ e una care atrag multă atenție datorită specificațiilor oferite, iar aici mă refer capacitate de spălare, clasă de eficiență energetică și dimensiuni. După cum arată, se poate concluziona că e vorba de o variantă standard care poate fi pusă oriunde și nu trebuie incorporată. Totuși, eu aș recomanda să o puneți sub blat lângă chiuvetă unde e și locul deoarece veți conecta scurgerea la sifonul chiuvetei.

Aveți un loc special pentru tacâmuri care e foarte util, iar aici mă refer la coșul acela care nu e foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Programele de spălare sunt puține și sunt în funcție de gradul de murdărie, iar consumul de resurse diferă și el în funcție de opțiune. Aici mă refer la următoarele: prespălare, rapid, Eco, delicat. Se vede pe panou că fiecare program spală cu apă la diverse temperaturi, iar unul e special pentru pahare. Bineînțeles, veți alege cel care oferă cele mai bune rezultate, iar la final vasele sunt uscate și voi le puteți pune la loc ori le veți ține el pentru că nu e mult loc în dulap.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are o capacitate nu foarte mare de spălare, se poate reduce consumul de resurse în special dacă încărcați aparatul pe jumătate. Consumul mic de energie e tipic noilor modele și nu trebuie să alegeți un model scump de la un brand foarte cunoscut, deoarece varianta de sus are clasă energetică A++. Îmi place mai mult cele parțial incorporabile sau standard, cum e cea de sus, deoarece are panoul de control vizibil și nu e atât de înghesuit pe marginea ușii cum e la cele complet incorporabile. Se poate bloca interfața ca să nu umble cineva la mașină.

Heinner HDW-FS4506DSA++ se poate programa să pornească ceva mai târziu și nu trebuie să îi acordați foarte multă atenție, pentru că e un aparat automat care va și usca vasele. Fiecare mașină de spălat e diferită și veți vedea că interiorul e organizat mai diferit, plus că puteți ajusta diferit coșurile pentru a face loc pentru anumite articole.

Te-ar mai putea interesa