Heinner HDW-FS4505WE++, mașina de spălat vase cu 10 seturi

Heinner HDW-FS4505WE++ este una dintre cele mai atractive mașini de spălat vase de pe piață și se datorează prețului mic. Acest producător oferă soluții accesibile și e destul de cunoscut în România. Acesta își face prezența pe întreaga piață a aparatelor electrocasnice mari. Deci veți putea opta pentru o gamă largă de aparate de la acest brand și veți economisi niște bani.

Unele aparate oferă mai multe dotări de aceea sunt mai scumpe, iar altele ceva mai puține. Când faceți o alegere trebuie să vă gândiți bine deoarece alegeți un model pentru o perioadă îndelungată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile sale tehnice sunt corecte pentru acest buget și chiar impresionează. În anii precedenți, nu vedeam modele cu așa o capacitate – 10 seturi la o lățime de 45 cm. Ca și al alte modele noi, are o clasă de eficiență energetică E. Este evident că acest aparat se ocupă și de uscarea vaselor pentru ca voi să le puneți la locul lor după terminarea programului. Totul e simplu și, cu siguranță, veți câștiga mai mult timp pentru voi. Beneficiază de coș superior ajustabil pentru a face loc articolelor mai mari.

Pe lângă numeroasele programe și funcții, aparatul are pornire programabilă. Dimensiunile sale sunt cele clasice și dacă aveți mai mult loc și vreți o capacitate mai mare, atunci alegi un model cu 60 cm. Alegerea corectă se face în funcție de necesități dar și spațiu disponibil. Pentru o persoană care inițial nu și-a dorit o astfel de mașină, ulterior va fi mai dificil de instalat datorită mobilierului actual sau pentru că bucătărie nu permite. Chiar dacă nu e incorporabilă, ea poate fi pusă sub blat cu o modificare a mobilierului actual.

Plusuri: consum mic de energie, spală mult, programe speciale, încărcare la jumătate, ușor de folosit.
Minusuri: nu prea am găsit la un așa preț.

De cele mai multe ori trebuie să apreciem aparatele ieftine deoarece alte branduri nu oferă astfel de soluții la un buget redus. De aceea, Heinner HDW-FS4505WE++ e un model de succes și care se adresează celor care nu sunt dispuși să dea prea mult pe o astfel de mașină.

Te-ar mai putea interesa