Heinner HDW-FS4505WA++, mașină de spălat vase albă

Mașina de spălat vase albă numită Heinner HDW-FS4505WA++ e o soluție care vă poate ușura viața deoarece e ușor de instalat pentru că are un design standard și e perfect dac aveți doar aparate albe în bucătărie. Poate că nici nu vă interesează să asortați aparatele ci vă interesează doar să fie cât mai elegante și accesibile. Noua generație de aparate electrocasnice de la acest brand oferă eficiență A++. Panoul de control e simplu și aveți multe informații pe el, nu cum e la cele complet incorporabile și în manual e ceva mai detaliat.

Din poză se vede acel mic coș pentru tacâmuri care e de ajuns pentru că nu e nevoie de mult mai mult și vorbim până la urmă de un model de 45 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe aceasta avem programele clasice care le vedem și pe multe alte mașini, de aceea nu văd de ce le-aș mai enumera. Alegerea programului potrivit e foarte important dacă vreți ca vasele să fie spălate și uscate perfect. Vasele nu mai trebuie puse la scurs sau uscat pentru că ele sunt gata de pus la loc sau le lăsați în ea dacă nu aveți loc.

Păreri pro și contra

Consumul anual e destul de redus cu acest model, de aceea nici nu ar recomanda altul. Poate că nici nu e nevoie de tehnologii prea multe, pentru că aparatul ar fi prea scump și ar depăși bugetul. Coșul de sus poate fi ajustat pentru a putea pune și alte tipuri de vase sau articole. Interiorul permite să spălați anumite oase sau tăvi, însă e vorba de un model compact accesibil, deci așteptările trebuie să fie conform prețului. Poate spăla și mai puține vase pentru că aveți funcția de încărcare la jumătate și nu mai trebuie să așteptați până ce se umple aparatul.

Heinner HDW-FS4505WA++ are pornire amânată și o puteți seta în funcție de preferințe – 3, 6 sau 9 ore. Instalarea e foarte ușoară la variantele standard și nu e nevoie de un mobilier speciale, eventual un spațiu cu lățime de 45 cm sub blat.

Te-ar mai putea interesa