Heinner HDW-BI6092TE++, model 12 seturi clasa E

Heinner HDW-BI6092TE++ e o mașină de spălat vase pentru 12 seturi. E utilă celora care doresc să-și amenajeze o bucătărie precum în filme, adică cu electrocasnice incorporabile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Cred că se poate vedea din imaginea de alături că aparatul e unul cu panou de comandă integrat în interiorul ușii așa încât aspectul să fie unul minim.

Păreri pro și contra

Modelul Heinner HDW-BI6092TE++ e unul pentru familii numeroase deoarece spală până în 12 seturi de vase.
Există mai multe lucruri avantajoase pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar cele mai importante sunt alături:

  • Garanția standard e de 3 ani, dar poate fi extinsă pe gratis la 5 dacă înregistrați produsul la producător pe site.
  • Consumul energetic e unul mic, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 92 kWh la 100 de spălări. dacă vă interesează consumul de apă per ciclu atunci trebuie știut că e de 9 litri.
  • Are „încărcare la jumătate”, adică o opțiune care ajută la economisirea de resurse atunci când aveți de spălat mai puține vase.

Nivelul de zgomot e unul normal de 47 decibeli așa încât să putem spune că nu ne va deranja acustic.

Există și câteva aspecte negative de care trebuie ținut cont, adică faptul că nu e smart și nici nu e slim. Acestea nu sunt niște lucruri foarte importante, dar trebuie să le știți.

Dacă vă interesează o alternativă atunci vă recomand un model Tesla, dar trebuie să fac mențiunea că nu e incorporabil.
Despre producătorul Heinner trebuie să scriu că e unul românesc și că oferă spre vânzare produse de calitate în condițiile în care acestea au garanție de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa