Heinner HDW-BI6083TA++, model 15 seturi cu clasa A++ şi complet incorporabil

Heinner HDW-BI6083TA++ e un electrocasnic de tipul maşină de spălat vase incorporabilă care are o capacitate de 15 seturi. Nu va consuma prea mult curent deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 0,93 kWh per ciclu de spălare (267 kWh pe an).

Aparatul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă formidabil când vine vorba despre spălarea unei cantităţi mari sau mici de vase (are funcţie de încărcare la jumătate de asemenea cunoscută ca şi half load).
Din poza alăturată puteţi vedea că panou de comandă e unul mascat, iar comandarea acestuia se face prin touch.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HDW-BI6083TA++ e unul care se va descurca de minune atunci când vine vorba despre spălarea vaselor deoarece are multe programe şi funcţii. Printre programele sale se numără Intensiv, Dezinfectare, Rapid şi Normal.
E un aparat sigur, iar din această cauză are protecţie împotriva inundaţiilor. Cu o astfel de protecţie veţi fi scutiţi de neplăceri cauzate de apă.
Am putea spune că nu e nici gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 47 decibeli. Spre exemplu un hidrofor are 75 decibeli, iar o maşină de splat haine are 56.
Consumul de resurse nu e unul mare deoarece curentul consumat e puţin, iar apa consumată per ciclu de spălare e de 9 litri (ar veni vreo 2520 litri).
Despre fiabilitatea produsului numai de bine deoarece are garanţie 3 ani care poate fi extinsă la mai mult.

Acest aparat e foarte bun acasă cât şi la un restaurant. Vă va ajuta să beneficiaţi de mai mult timp liber şi de vase perfect spălate.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale, deoarece vorbim despre 82x60x55 ÎxlxA în cm, iar cablul are 165 centimetri. În felul acesta ştiţi cam unde ar trebui să amplasaţi aparatul.
Despre brandul Heinner trebuie spus că e unul românesc… oricât de german ar suna. E prezent pe piaţă de câtiva ani şi comercializează sub brand propriu diverse electrocasnice mici sau mari.

Te-ar mai putea interesa