Heinner HDW-BI6006IE++, mașină de spălat vase complet incorporabilă

Mașinile de spălat vase au devenit destul de atractive în ultimii ani, astfel că mulți le aleg. Sunt un ajutor important în bucătărie și un spațiu de depozitare suplimentar pentru vasele murdare. Bineînțeles, pot fi puse și alte articole în ea pentru că are coșuri bine gândite. Heinner HDW-BI6006IE++ este un model care se incorporează complet, astfel că nu ne interesează aspectul său, ci doar specificațiile sale. Poate că nu are cea mai mare capacitate de încărcare, însă și 12 seturi pot fi de ajuns pentru o familie.

Imaginați-vă că puteți pune în ea vasele și articolele murdare adunate de la toate mesele (depinde și de câți membrii de familie vorbim). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fiind complet incorporabilă, este necesar un spațiu cu lățime de 60 cm și un robinet în apropiere (există sifon special pentru chiuvetă). CHiar dacă nu aveți un mobilier , special, puteți alege un modul de mobilier special pentru aceasta și montați un blat peste. Funcțiile sale sunt numeroase și vor fi destul de folositoare zi de zi. Aparatul se poate lăuda și cu un nivel de zgomot redus, însă este loc de mai bine dacă e să o comparăm cu modele mai avansate, care costă mai mult.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat vase din poză impresionează la partea de eficiență, cu acea clasă energetică E. Are control electronic destul de restrâns ca multe alte modele și consider că poate fi folosit cu ușurință. Coșul superior se poate ajusta dacă vreți să faceți loc articolelor mai mari. Nu aveți nevoie de cea mai mare capacitate de încărcare, veți vedea că cle 12 seturi sunt de ajuns pentru un aparat cu lățime de 60 cm. Opțiunea de încărcare la jumătate nu lipsește nici de pe acesta, dar e prezentă și pe multe variante compacte.

Acest Heinner HDW-BI6006IE++ oferă și un program mai special dacă vreți să spălați eficient și să obțineți rezultatele mult dorite – auto intensiv. Nu este nevoie de o priză specială pentru că are un consum relativ mic și poate că vă place mai mult programul Economic.

Te-ar mai putea interesa