Heinner HDW-BI6006A++, model cu 12 seturi şi clasa A++

Heinner HDW-BI6006A++ e un electrocasnic de generaţie nouă din categoria incorporabilelor şi vă va ajuta să spălaţi o cantitate până la 12 seturi de vase. Nu consumă multă electrcitate deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat versatil cu multe programe.
Din imagine se poate vedea că aparatul e unul incorporabil cu panoul de comandă pe interior.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HDW-BI6006A++ e unul care consumă 258 kWh pe an, într-un program normal consumând 0,9 kWh. Nici consumul de apă nu e unul exagerat, fiind vorba despre 12 litri per program şi 3360 litri pe an.
Nivelul de zgomot e unul inferior maşinilor de spălat rufe, fiind vorba despre 52 decibeli.
Aparatul are 6 programe, acestea fiind prespălare, rapid, eco, super, hygene şi auto. Pentru vasele nu prea murdare se poate folosi programul rapid care durează 30 minute, iar dacă nu ştiţi care program să folosiţi atunci poate fi utilizat cel auto. Programul auto e unul care spală automat deoarece aparatul are senzori şi detectează gradul de murdărie şi în felul acesta reglează consumul de apă şi alţi parametrii necesari spălării.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale, iar pentru a vedea cu exactitate care sunt acestea trebuie să urmăriţi manualul de utilizare.

O maşină de spălat vase precum aceasta se va dovedi deosebit de utilă într-o gospodărie modernă.
Brandul Heinner e unul românesc cu produse fiabile. Ceva caracteristic acestui brand e faptul că oferă garanţie 3 ani pentru anumite categorii de produse. Cel de faţă intră în aceste categorii. Iar, dacă doriţi puteţi să extindeţi garanţia la mai mult, adică la 5 ani.
Vine şi cu mecanism de protecţie împotriva inundaţiilor, fiind vorba despre Aquastop. Mecanismul presupune că aparatul întrerupe alimentarea cu apă în cazul în care sesizează o problemă.
Dacă o să optaţi să folosiţi aparatul pentru un local ori pensiune atunci o să faceţi economii în sensul că nu trebuie plătit personal pentru spălatul vaselor.

Te-ar mai putea interesa