Heinner HDW-BI4593TE++, mașină de spălat vase cu Half Load

Mașinile de spălat vase sunt tot mai populare deoarece oferă specificații foarte bune pentru cât costă. Heinner HDW-BI4593TE++ este un model mai interesant deoarece oferă specificații și dotări peste medie, care nu le veți vedea pe cele mai accesibile modele. Se poate observa ușor că este vorba de noua generație cu clasă de eficiență energetică E, adică un consum anual destul de mic. Unii producători oferă și soluții mai eficiente dar la prețuri mult mai piperate, iar aici mă refer la clasele de eficiență D și C (sunt foarte puține astfel de modele).

Este un aparat încăpător chiar dacă pare destul de mic – lățime de 45 cm. Numai cele mai ieftine soluții oferă o capacitate de 9 seturi, însă diferența de un set este insesizabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

În mare seamănă mult cu aparatele oferite de brandurile de top, dar tot nu va ajunge la acel nivel deoarece aparatele acestui brand sunt soluții accesibile. Din imaginea de sus se poate vedea cam ce se poate pune în ea, iar pentru tacâmuri există sertarul de sus, dar și un coș de tacâmuri în partea de jos.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control nu este așezat frontal ci se află pe marginea ușii. Nu sunt multe informații despre fiecare programe, ci aveți numai pictograme, iar detalii despre fiecare găsiți în manualul său. În total sunt 9 programe pentru diferitele tipuri de articole, în funcție de nivelul de consum dorit sau nivelul de murdărie de pe vase.

Chiar dacă nu este ceam ai mare mașină de spălat vase, funcția Half Load (încărcare la jumătate) nu lipsește și trebuie doar să umpleți pe jumătate coșurile. Astfel reduceți consumul de resurse pentru că nu aveți atât de multe vase sau poate că nu sunt nici atât de murdare.

Finalul programului este semnalat de un sunet (buzzer), astfel că veți fi înștiințați dacă sunteți prin preajmă.

Concluzie

Heinner HDW-BI4593TE++ are toate caracteristici de care aveți nevoie, chiar și pornirea programabilă și coș superior ajustabil. Dacă bugetul vă permite și vă doriți un aparat care să consuma și mai puțin, vă recomand Hansa ZIM486ELH.

Te-ar mai putea interesa