Heinner HDW-BI4583TA++, model complet incorporabil clasa A++

Maşina de spălat vase Heinner HDW-BI4583TA++ e una de tipul complet incorporabilă şi poate spăla până în 10 seturi cu un consum redus de electricitate. Din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat cu 8 programe şi care-i complet incorporabil.
Compartimentarea aparatului poate fi văzută din imaginea de alături. Nu ştiu dacă puteţi vedea din poză, dar panoul de comandă e unul simplu, mascat şi cu butoane touch.


Păreri pro şi contra

Poate spăla până la 10 seturi de vase cu un consum redus de resurse (apă şi curent). Per ciclu de spălare consumă undeva la 0,73 kWh şi 9 litri de apă.
Pentru a face economii suplimentare aparatul de faţă vine cu funcţie de încărcare la jumătate.
Nivelul de zgomot e unul scăzut întrucât vorbim despre 47 decibeli. Acest zgomot e unul mai scăzut decât al unei maşini de spălat rufe.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, fiind vorba despre 87x45x60 ÎxlxA cm, dar e mai bine să consultaţi manualul de utilizare pentru dimensiunile exacte.
UN astfel de aparat trebuie poziţionat lângă utilităţi deoarece cablul are 1,6m, iar furtunerele 1,7 şi 2m.
Dacă vreţi să spălaţi în anumite intervale din zi sau noapte atunci puteţi să vă folosiţi de funcţia programare care poate programa pornirea până la 19 ore.

Heinner HDW-BI4583TA++ e un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere, iar brandul chiar dacă sună nemţesc e unul românesc care oferă o garanţie standard de 3 ani. Acest brand e unul prezent pe piaţă de ani de zile şi e cunoscut pentru electrocasnicele de foarte bună calitate.
O astfel de categorie de aparat se va dovedi foarte utilă celora interesaţi de un aparat care să-i ajute să beneficieze de cât mai mult timp liber şi de vase ca noi.
Poate fi utilizat cu succes acasă cât şi la un restaurant, iar în a doua variantă nu va trebui să plătiţi personal special pentru spălarea vaselor.