Heinner HDW-BI4582TA++, model clasa A++ cu 8 programe

Heinner HDW-BI4582TA++ e un model economic de maşină de spălat vase capabilă în a spăla până la 10 seturi cu ajutorul a 8 programe. Dacă vreţi să spălaţi mai puţin atunci acest lucru e posibil prin opţiunea încărcare la jumătate valabilă pentru ambele coşuri.
Vine cu o mulţime de programe printre care aş enumera programele auto. Acestea presupun că aparatul are senzori care detectează gradul de murdărie al vaselor şi în funcţie de acesta ajustează diferiţi parametrii.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă exemplar dpdv al aspectului şi funcţiilor.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HDW-BI4582TA++ e unul modern cu eficienţă energetică A++ aşa încât consumul de curent să fie cât mai redus. În felul acesta pe an consumă 211 kWh deoarece per ciclu de spălare avem un consum de 0,73 kWh.
Legat de consumul de apă trebuie spus că acesta e de 9 litri per ciclu, pe an fiind de 2520 litri.
E un aparat incorporabil cu dimensiuni de 82-87x45x55 îxlxa cm. Pentru dimensiunile exacte şi schiţa de montaj vă recomand să citiţi manualul de utilizare.
Poate spăla 10 seturi, însă pe piaţă există şi alternative pentru 14 seturi. Dacă spălaţi mai puţin nu trebuie să vă faceţi griji deoarece aparatul are opţiune half load, adică încărcare la jumătate… după cum am menţionat mai sus.
E un aparat sigur deoarece vine cu Aquastop. Aceasta e o funcţie de siguranţă care presupune că în cazul în care e detectată o problemă se va întrerupe alimentarea cu apă.
Nu trebuie să staţi tot timpul după el pentru a vedea când se termină spălatul deoarece are semnal sonor la finalizarea programului.
Pentru vase puţin murdare se poate folosi programul Mini Jet de 14 minute ori cel rapid de 30 minute.
Vasele cu un grad mediu de murdărie pot fi spălate cu programul Eco.
Iar, dacă vreţi să spălaţi vase foarte murdare atunci există programul Hygene 60 grade. Acesta e un program complex şi garantează eliminarea completă a depunerilor rezistente.

De final pot spune că recomand acest model persoanelor interesate de ceva fiabil, economic şi aspectiv. Garanţia standard la acest electrocasnic e de 36 luni.

Te-ar mai putea interesa