Heinner HDW-BI4506A++, model incorporabil cu 10 seturi

Pentru cei interesaţi de o maşină de spălat vase incorporabilă cu multe dotări şi să poată spăla eficient până la 10 seturi vă recomand modelul Heinner HDW-BI4506A++. În opinia mea această capacitate e mai mult decât suficientă pentru cineva interesat de ceva pentru acasă, dar nu văd nicio problemă dacă vreţi să o folosinţi la o pensiune ori un local.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi dpdv al dotărilor. Din poza de alături puteţi vedea că e un model care nu complet incorporabil, ci doar parţial. Panoul de comandă al acestei maşini e unul poziţionat superior şi e vizibil.


Păreri pro şi contra

Heinner HDW-BI4506A++ e un aparat eficeint energetic cu clasa A++ de eficienţă energetică. Acest lucru se datorează în principal faptului că are consum energetic de 211 kWh pe an şi 0,73 kWh pe ciclu de spălare
Nici consumul de apă nu e exagerat, fiind unul normal de 3080 l pe an şi 11 litri pe ciclu de spălare. Utilizând programul half load (încărcare la jumătate economisiţi foarte mult pe partea de resurse).
Nu putem spune că e un model gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 52 decibeli.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 87x45x59 ÎxlxA cm. Şi furtunele au o lungime de 170 respectiv 200 centimetri. Nici cablul de curent nu e prea scurt întrucât are 165 cm.

Un astfel de aparat e pentru persoanele care vor să aibă vase perfect spălate, mai mult timp liber şi consum minim de curent şi apă. Dacă vă decideţi să cumpăraţi maşina pentru un restaurant atunci o să aveţi clienţi mulţumiţi în privinţa curăţeniei vaselor şi o să faceţi economie de bani deoarece nu va trebui să plătiţi angajaţi care să spele vasele.
Dacă nu cunoaşteţi prea multe detalii despre brandul Heinner atunci trebuie să vă spun că e unul românesc, iar produsele sale au o fiabilitate bună. Pentru a vă convinge de acest lucru ei oferă o garanţie standard de 3 ani. Evident că aceasta poate fi extinsă la mai mult, dacă doriţi.

Te-ar mai putea interesa