Heinner HDW-BI4506A++, model incorporabil cu 10 seturi

Pentru cei interesaţi de o maşină de spălat vase incorporabilă cu multe dotări şi să poată spăla eficient până la 10 seturi vă recomand modelul Heinner HDW-BI4506A++. În opinia mea această capacitate e mai mult decât suficientă pentru cineva interesat de ceva pentru acasă, dar nu văd nicio problemă dacă vreţi să o folosinţi la o pensiune ori un local.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi dpdv al dotărilor. Din poza de alături puteţi vedea că e un model care nu complet incorporabil, ci doar parţial. Panoul de comandă al acestei maşini e unul poziţionat superior şi e vizibil.


Păreri pro şi contra

Heinner HDW-BI4506A++ e un aparat eficeint energetic cu clasa A++ de eficienţă energetică. Acest lucru se datorează în principal faptului că are consum energetic de 211 kWh pe an şi 0,73 kWh pe ciclu de spălare
Nici consumul de apă nu e exagerat, fiind unul normal de 3080 l pe an şi 11 litri pe ciclu de spălare. Utilizând programul half load (încărcare la jumătate economisiţi foarte mult pe partea de resurse).
Nu putem spune că e un model gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 52 decibeli.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 87x45x59 ÎxlxA cm. Şi furtunele au o lungime de 170 respectiv 200 centimetri. Nici cablul de curent nu e prea scurt întrucât are 165 cm.

Un astfel de aparat e pentru persoanele care vor să aibă vase perfect spălate, mai mult timp liber şi consum minim de curent şi apă. Dacă vă decideţi să cumpăraţi maşina pentru un restaurant atunci o să aveţi clienţi mulţumiţi în privinţa curăţeniei vaselor şi o să faceţi economie de bani deoarece nu va trebui să plătiţi angajaţi care să spele vasele.
Dacă nu cunoaşteţi prea multe detalii despre brandul Heinner atunci trebuie să vă spun că e unul românesc, iar produsele sale au o fiabilitate bună. Pentru a vă convinge de acest lucru ei oferă o garanţie standard de 3 ani. Evident că aceasta poate fi extinsă la mai mult, dacă doriţi.