Heinner HDW-BI4505A++, model incorporabil clasa A++

Heinner HDW-BI4505A++ e un electrocasnic de îndelungă folosinţă care poate fi incorporat. Garanţia standard a acestui model e una de 3 ani, iar aparatul are un consum mic de curent aşa încât să vă recuperaţi banii daţi pe el prin facturi mai mici la curent.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu o capacitate mare de încărcare, adică 10 seturi. Dacă trebuie să spălaţi mai puţin atunci există şi posibilitatea spălării cu opţiunea încărcare la jumătate.

Păreri pro şi contra

Maşina de spălat vase Heinner HDW-BI4505A++ e una cu nişte dimensiuni deloc mari de 87x45x55 îxlxa cm. Producătorul menţionează că aparatul e unul complet incorporabil aşa încât acesta nu va fi sesizabil în bucătărie.
Are mai multe programe de spălare precum prespălare, rapid 30 minute, eco, super 50 minute şi intensiv 65 grade.
Cu acest aparat se poate spăla în intervale orare convenabile deoarece beneficiază de pornire programabilă 3, 6 sau 9 ore.
Pentru a nu se produce inundaţii acest aparat are Aquastop. Adică o facilitate care opreşte alimentare acu apă în cazul în care observă o problemă.
Consumul de curent e de 211 kWh pe an, 0,73 kWh per ciclu şi 0,5 W în modul oprit. Consumul de apă e de 3080 litri pe an dacă se spală de 280 ori. În programul Eco fiind un consum de 11 litri per ciclu.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci producătorul menţionează 52 decibeli. E un nivel uşor scăzut comparabil cu cel al unui aparat de tipul maşină de spălat rufe.

Dacă vă interesează ceva similar dar care să nu fie incorporabil atunci aş recomanda un model de la Hansa. Brandul Hansa e unul european, mai exact polonez.
Cât despre aparatul de la Heinner trebuie spus că e unul foarte bun, iar despre brandul care-l comercializează (Heinner) trebuie spus că e unul românesc care comercializează în general electrocasnice. Producătorul a apărut de âţiva ani şi se remarcă prin fptul că produsele sale au fiabilitate bună şi garanţie standard de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa