Heinner HCNF-N300XWD+, combină frigorifică cu dozator

Combinele frigorifice sunt diferite față de frigidere având un design unic și organizarea interioară ea și ea diferită. Heinner HCNF-N300XWD+ are un congelator cu trei sertare mari în partea de jos, frigiderul fiind pus în partea de sus. Dozatorul de apă sau de gheață e poziționat pe ușa frigiderului, de unde e și ușor să-l accesați. Modelul prezentare ar doar un dozator cu apă care se alimentează ușor umplând rezervorul subțire din frigider. Acesta e poziționat sub un raft, mai că nici nu iasă în evidență. Astfel, puteți savura oricând o apă plată sau minerală la o temperatură mai scăzută.

Nu e complet argintiu, deoarece zona mânerelor și dozatorul sunt pe negru și interiorul e complet alb fără finisaje argintii cum e la alte modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat mare care e silențios și mai că nici nu îi veți simți prezența, nivelul de zgomot fiind de numai 38 dB. Panoul de control nu e la exterior, ci e la interior și puteți alege cu ușurință temperatura dorită pentru alimente. Veți vedea că sunt multe motive pentru care ați alege un astfel de aparat frigorific și  nu merită să faceți compromisuri.

Păreri pro și contra

Într-un buget atât de mic, puteți avea un aparat cu capacitate netă de 300 litri, clasă energetică superioară, control touch la interior, răcire cu No Frost, uși reversibile și design pe inox. Să nu uităm de acel dozator de pe ușă care poate fi folosit ori de câte ori dorită un pahar de apă rece. Organizarea e un punct forte al multor aparate noi și aveți loc pe ușă pentru sticle mari. În sertarele congelatorului pot fi puse pungi mari de alimente și le puteți scoate ușor oricând deoarece nu veți mai avea gheață în exces.

Heinner HCNF-N300XWD+ are un sistem de dezghețare automat, astfel că nu mai trebuie dezghețați manual ca la variantele vechi. Merită să alegeți un aparat generos cu sistem No Frost, iar la alte branduri pot fi sisteme puțin mai avansate și cu denumiri puțin mai diferite.

Te-ar mai putea interesa