Heinner HCNF-M416DGA+, combină frigorifică de 70 cm

Cele mai multe combinele frigorifice sunt de 60 cm, dar sunt modele chiar și de 70 cm. Heinner HCNF-M416DGA+ e un astfel de exemplu și se vede din poza de prezentare că are un interior mult mai spațios. Dacă un side by side vi se pare prea mare pentru bucătăria voastră, atunci alegeți un aparat frigorific similar însă cu un design plăcut. Față de alte aparate din segment, acesta oferă mai multe rafturi și suporturi, iar mărimea lor e generoasă.

Displayul touch e prezent la exterior și puteți controla diferit aparatul (fără a mai deschide ușa aparatului). Raportul specificații preț e foarte bun, iar concurența nici nu există. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina din imagine prezintă un sistem de uși reversibile astfel că aparatul poate fi pus oriunde în bucătărie. Volumul net al aparatului e de 416 litri care e împărțit bine între compartimentele principale. Am văzut cel mai mare compartiment pentru fructe și legume și se datorează lățimii aparatului. Chiar dacă costă mult, veți avea o combină frigorifică cât două și eficiența energetică rămâne, clasa energetică fiind A+ și la acest model.

Ținând cont că are un congelator de 100 litri, capacitatea de congelare trebuie să fie una mare – 12 kg pe zi. Astfel, că puteți face numeroase cumpărături și nu trebuie să mergeți aproape zilnic la magazin.

Păreri pro și contra

Arată bine pe antracit și consider că se asortează bine chiar și cu restul aparatelor din bucătărie (aparate pe negru). Se adresează celor care vor să pună multe vase la interior sau chiar mai multe alimente, spațiul de pe rafturi și între ele fiind foarte generos (se vede în poză). Are tehnologie de răcire avansată numită Full No Frost, astfel umiditatea interioară e redusă și conservarea e mai eficientă. Controlul digital oferă funcții în plus față de cel mecanic: mod vacanță, blocare interfață, semnalare audio ușă deschisă, răcire rapidă și congelare rapidă.

Heinner HCNF-M416DGA+ face parte din segmentul premium al acestui brand și se poate vedea după specificațiile sale. E oare cum normal să vină cu control digital și e vizibil indiferent de momentul zilei.

Te-ar mai putea interesa