Heinner HCNF-M295XA+, combină frigo clasa A+

Heinner HCNF-M295XA+ e o combină frigo clasa A+ cu No Frost şi o capacitate de 295 litri. Asta în condiţiile în care vine cu o înălţime de 188cm… deloc mare.
Din start trebuie să vă spun că produsul are o fiabilitate foarte bună, iar din această cauză şi producătorul oferă o garanţie standard de 3 ani care poate fi mărită cu unul sau doi ani.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri. Din punct de vedere aspectiv are un design simplu, mânerele fiind integrate.
Culoarea inox e una care face ca aparatul să fie unul cu aspect premium şi care să se potrivească cu orice culoare ar avea pereţii ori mobila.

Heinner HCNF M295XA

Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HCNF-M295XA+ este un frigorific dotat cu Total No Frost, adică are caracteristica No Frost la congelator şi frigider. Răcirea se produce fără gheaţă, iar de aceea nu e nevoie de dezgheţare.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale întrucât vorbim despre 59x63x188 cm. În felul acesta avem un aparat care nu necesită prea mult spaţiu.
Nivelul de zgomot e unul deloc mare întrucât vorbim despre 40 decibeli. Despre acesta putem spune că e unul deloc mare fiind o medie.
Consumul energetic la un astfel de aparat e unul important, iar în cazul acestuia avem clasa A+ ce ne arată un consum mic.
Compartimentarea e realizată aşa încât să avem suficient spaţiu pentru alimente în congelator şi frigider. Partea de frigider are 219 litri net cu 4 rafturi şi cea de congelator are 3 compartimente cu un volum total de 76 litri.
Din păcate nu are dispenser de gheaţă sau apă. Acesta e un dezavantaj, dar nu prea mare având în vedere preţul ok.

Acest aparat ar fi recomandarea mea prin faptul că denotă o fiabilitate ridicată prin garanţia îndelungată, iar brandul e unul prezent pe piaţă cu produse calitative. Chiar dacă numele Heinner sună german, trebuie spus că vorbim despre un brand românesc cunoscut pentru electrocasnicele sale.

Te-ar mai putea interesa