Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HCNF-M295WA+, combină frigo albă de 295 litri

Heinner HCNF-M295WA+ e o combină frigo pentru diverse persoane interesate de ceva cu o capacitate mare de 295 litri (e o capacitate netă) şi un consum energetic mic (clasa de eficienţă e A+). Nu vă va da prea mari bătăi de cap întrucât are Full No Frost, acest lucru presupunând că răcirea se realizează fără producere de gheaţă.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se remarcă prin culoarea albă, designul minimalist şi multitudinea de facilităţi oferite. Există şi un model pe gri în cazul în care vă interesează ceva identic ca aspect şi caracteristici, dar pe altă culoare.


Păreri pro şi contra

Combina Heinner HCNF-M295WA+ e una cu un volum net total de 295 litri, având la frigider compartiment pentru legume, diverse suporturi, 4 rafturi şi 5 rafturi uşă. Partea de congelator e una de 76 litri, cu 3 compartimente şi capacitate de îngheţ de 4kg la 24 ore.
Referitor la zgomot trebuie spus că acest model nu e unul gălăgios întrucât are un nivel de zgomot de 40 decibeli. E un nivel mediu, cam toate aparatele având un nivel asemănător.
Pe an are un consum de 286 kWh, acesta fiind motivul pentru care aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică. În timp o să economisiţi bani prin facturi mici la curent.
Nu ştiu dacă se poate vedea din poză, dar aparatul are uşi reversibile, adică acestea pot fi montate cu deschidere şi pe stânga.

Un astfel de model e pentru cei interesaţi de un frigorific cu capacitate mare şi economic (legat de consumul de curent). Nici nu va ocupa prea mult loc prin faptul că are dimensiuni 59x63x188 LxAxÎ cm (pe piaţă există modele cu înălţimi chiar mai mari de 2 metri şi acelea nu pot fi amplasate în debarale ori locuri joase).
Brandul e unul cunoscut în România pentru electrocasnicele calitative şi care au garanţie standard de 3 ani. E un „producător” românesc, chiar dacă numele sună nemţeşte.