Heinner HCNF-H320A+, model cu înălțime de 185,5 cm și Full No Frost

Frigorificele cu No Frost sunt tot mai ieftine, iar Heinner HCNF-H320A+ e un astfel de electrocasnic. În anii trecuți aparatele cu No Frost erau foarte scumpe, dar acum sunt foarte accesibile. Principalul avantaj e că nu se produce gheață, iar din această cauză aveți mai puține griji cu întreținerea sa (dezghețare sau decongelare).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are o capacitate de 320 litri și e bine compartimentat. Puteți observa din imagine că e vorba despre un aparat de culoare albă. Foarte bine e faptul că aparatul are uși reversibile, iar din această cauză poate fi montat oriunde doriți.


Caracteristici

Modelul Heinner HCNF-H320A+ e unul cu un volum brut de 358 litri, din care 234 litri e frigiderul și 124 e congelatorul. Net e 320, frigiderul având 225, iar congelatorul 95.
Ușile sunt unele reversibile, iar compartimentarea e una bine realizată întrucât frigiderul are compartiment pentru fructe și legume, dar și 3 rafturi din sticlă. Congelatorul e unul cu 3 sertare și are o capacitate de congelare de 4,5 kilograme la 24 de ore.

Avantaje

Printre avantaje se numără consumul redus de curent, sistemul de răcire performant și nivelul scăzut de zgomot. Consumă undeva la 306 kWh pe an, iar lampa interioară e una cu led de 1W. Răcirea se realizează fără producere de gheață, iar nivelul de zgomot e de 43 dB.
Fiabilitatea ridicată e unul dintre marile avantaje întrucât aparatul vine cu o garanție de 2 ani, însă până în luna a doua a lui 2018 aveți 5 ani garanție prin intermediul unei promoții.

Concluzie

Dacă ești interesat de un frigorific românesc care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest Heinner e recomandarea mea.
În cazul în care se întrerupe curentul trebuie știut că alimentele nu se vor strica deoarece are autonomie de 18 ore.
Despre brandul Heinner trebuie menționat că e unul românesc, aparatura fiind comercializată sub acest brand și produse în alte țări. E un brand cu o vechime considerabilă, fiind pe piață de mulți ani, iar clienții sunt mulțumiți de produsele lor.

Te-ar mai putea interesa