Heinner HCFD-H300XA+, combină modernă cu două uși la frigider

Combina frigorifică Heinner HCFD-H300XA+ are sertare frigorifice și nu un congelator clasic, astfel aveți acces mai ușor la alimente. Capacitatea sertarelor e destul de mare – 115 litri, iar cel de jos e cel mai mare. Acest aparat nu mai trebuie dezghețat, acum acest proces e automat ca la multe alte modele premium.

Acest aparat e ceva mai diferit decât restul și se vede după design, pentru că acum are două uși la frigider. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un aparat cu o eficiență energetică A, dar e loc de mai bine ținând cont de concurența din acest buget. Aveți și modul Eco dacă vreți să reduceți consumul, însă și așa mi se pare a fi foarte scăzut. Aparatul frigorific are un volum total de 300 litri și e bine împărțit, doar că avem numai 2 rafturi la frigider și sunt ceva mai spațioase. Suporturile de pe uși pot fi de folos dacă aveți conserve, cutii mici, sticle mici sau brânzeturi în ambalaj mic. Puteți organiza bine interiorul și un sertar poate fi eliminat dacă nu aveți nevoie de ambele pentru legume, fructe ori alte alimente proaspete.

Păreri pro și contra

Panoul de control digital de pe ușă ușurează setarea temperaturii, dar vine și cu câteva funcții: congelare rapidă, mod Eco, avertizare sonoră ușă deschisă, blocare interfață și modul vacanță. Toate panourile avansate pot fi blocate ca să nu apese copiii pe butoane, doar că e destul de sus acest panou, aparatul având o înălțime de 186 cm. Dacă nu vă place designul clasic al combinelor ori frigiderelor, atunci alegeți una ceva mai specială iar cea de sus ar putea fi una. Alimentele sunt conservate foarte bine datorită sistemului de răcire mai avansat și nu se formează gheață inutilă în sertare. Finisajul pe inox și liniile drepte dau un plus de eleganță aparatului, iar temperatura interioară e vizibilă de la distanță. Aceasta poate fi ajustată ușor cu butoane touch disponibile și interfața e prietenoasă.

Heinner HCFD-H300XA+ prezintă și tehnologii moderne care fac aparatul mai atractiv – Full No Frost, iluminare LED și Dual Fresh Zone. Compartimentul de fructe/legume oferă posibilitatea setării temperaturii cu o comutare de buton pentru a putea pune și alte tipuri de alimente.

Te-ar mai putea interesa