Heinner HCFD-H300GBKA+, frigorific French Door cu No Frost

Heinner HCFD-H300GBKA+ e un frigorific de 300 litri alternativă la side by side-uri. E numit french door şi vine cu 2 uşi (două la frigider şi mai sunt două sertare). La un astfel de aparat nu o să aveţi bătăi de cap cu întreţinerea întrucât are No Frost, adică răcirea se realizează fără producere de gheaţă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu un design plăcut şi disponibil pe culoare neagră.


Păreri pro şi contra

Un frigorific precum Heinner HCFD-H300GBKA+ are o capacitate mare de 300 litri (e vorba despre un volum net) în condiţiile în care dimensiunile sunt 64x69x486 lxaxî cm. Greutatea aparatului e una de 79 kilograme, iar în felul acesta va fi nevoie de 2-3 persoane pentru montarea sa.
Consumul energetic e de 314 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A de eficienţă energetică. Economie de curent se realizează şi prin funcţia „vacanţă” utilă atunci când sunteţi plecţi de acasă… aparatul având o temperatură constantă pentru perioade îndelungate. Are şi funcţie „eco” care adaptează modul de funcţionare aşa încât consumul electric să fie redus.
Nivelul de zgomot e de 43 decibeli, adică în parametrii. În felul acesta aparatul nu vă va deranja atunci când doriţi să vă odihniţi.
Are şi un compartimente convertibil numit Dual Fresh Zone cae poate fi utilizat pentru fructe şi legume sau pe post de chiller (temperaturi între -2 şi 3 grade).

Acest aparat e unul premium care se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi care să aibă o capacitate mare.
Brandul Heinner e unul românesc prezent pe piaţă de câţiva ani. Produsele acestora sunt unele fiabile cu garanţie standard de 3 ani, iar în momentul acesta e o promoţie cu 5 ani garanţie. Garanţia de 3 ani e un lucru caracteristic produselor Heinner.
Nu am menţinat faptul că aparatul poate fi comandat de la un panou tactil poziţionat pe uşa frigiderului. Acest lucru e unul foarte util pentru persoanele care doresc să-şi seteze aparatul în diferite feluri.

Te-ar mai putea interesa