Heinner HCF-N98A+, ladă frigorifică cu 1 coș

Lada frigorifică Heinner HCF-N98A+ e una dintre cele mai mici modele de pe piață care oferă un design simplu și un control mecanic ușor de folosit. Fiind atât de compact, nu va ocupa mult spațiu, consumă puțină energie și nivelul de zgomot e foarte redus. Chiar dacă pot fi congelatoare mici care ocupă foarte puțin spațiu, pot fi și lăzi frigorifice care merită să fie luate în calcul în special dacă nu doriți un aparat frigorific care să fie pus sub blat.

Din poza de jos se vede foarte bine că are un coș mic în partea de sus în care puteți pune alimente care urmează să le consumați sau care au un ambalaj mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, discutăm de un aparat cu dezghețare manuală deoarece sunt foarte puține lăzi frigorifice cu No Frost. Volumul aparatului e generos pentru dimensiunile sale – 95 litri. Deci se poate compara cu un congelator incorporat al unei combine frigorifice mari, însă e mult mai performantă. Aș putea spune că se adresează celor care vor pune mai mult alimente proaspete, iar dacă cumpărați alimente deja congelate atunci capacitatea de congelare e irelevantă.

Pe an acest model consumă numai 168 kWh, asta însemnând că-l țineți în priză zilnic dar cred că-l veți folosi doar în sezonul rece pentru a conserva legumele sau poate chiar carnea.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu pare a fi cine știe ce ladă frigorifică, capacitatea de congelare e impresionantă pentru acel volum – 9,5 kg la 24 ore. Poate fi mutată cu ușurință și datorită dimensiunilor reduse, ea poate fi pusă chiar oriunde. Nici nu trebuie folosită tot anul, ci doar când nu mai aveți loc în vechiul aparat. La capitolul eficiență, mai toate brandurile oferă produse competitive și eficiența crește la aparatele cu No Frost sau funcții diverse. Raportul volum/preț e bun dar poate fi ceva mai bun la variantele mari.

Heinner HCF-N98A+ vine în ajutorul celor care au un frigider cu congelator mic sau poate chiar o combină frigorifică. Aparatele standard sunt ceva mai performante decât cele incorporate sau incorporabile, dar pot fi și excepții (depinde de cererea de piață).

Te-ar mai putea interesa