Heinner HCF-N250F+, ladă frigorifică cu capacitate mare de înghețare

Heinner oferă destul de multe soluții pentru bucătărie și aici mă refer la o mulțime de aparate, iar prețurile sunt pentru toți. Totuși, nu prea oferă soluții de top cu dotări speciale și cu finisaje moderne. Heinner HCF-N250F+ este un dintre lăzile accesibile și încăpătoare de la acesta. Cu siguranță veți găsi o mulțime de alternative dacă v-ar interesa alte dimensiuni și spun asta pentru că modelul prezenta jos are o lungime de 100 cm. Dacă spațiul nu este o problemă atunci puteți alege o variantă cât mai mare.

Din imaginea de jos se vede că are un coș mic în partea de sus pentru pungi mici cu alimente. Aceasta este albă, însă acest brand oferă și modele pe alte culori. Un exemplu pe gri ar fi Heinner HCF-205NHSF+, care seamănă destul de mult cu cea de jos însă e mai specială. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sistemul de dezghețare a lăzii este manual ca la multe alte aparate frigorifice accesibile, deci trebuie să curățați interiorul de gheață la o anumită perioadă. Probabil un sistem de răcire ca Low Frost, adică cu mai puțină gheață la interior (dezghețare mai rară), ar fi fost util și poate îl vom vedea pe viitoarele generații (poate va avea altă denumire). Tehnologie No Frost ar fi influențat destul de mult prețul aparatului și nu avea sens dacă nu va fi un aparat care-l veți folosi foarte des.

Capacitatea de congelare de 18 kg este raportată la 24 de ore, adică puteți să vă aprovizionați fără să vă faceți griji. Autonomia generoasă este tipică pentru această categorie de aparate, de aceea le recomand. Dacă spațiul nu permite amplasarea unei lăzi frigorifice mari, dar aveți nevoie de un aparat mare, optați pentru un congelator.

Concluzie

Lăzile frigorifice mici nu oferă atât de mult volum și capacitate de congelare nare. În general, aceasta este direct proporțională cu volumul său, de aceea Heinner HCF-N250F+ reprezintă o opțiune foarte bună și care nu trebuie neglijată. Dorește să fie un aparat destul de simplu, pentru care nu aveți nevoie de cine știe ce cunoștințe.

Te-ar mai putea interesa