Heinner HCF-N250A+, ladă frigorifică cu coș

Lada frigorifică Heinner HCF-N250A+ e una destul de eficientă și se vede după clasa sa energetică – A+. Tot mai multe aparate frigorifice noi stau bine la capitolul consum, dar e loc de îmbunătățiri. Aveți suficient loc pentru a depozita alimentele proaspete, dar și cele congelate. Un congelator nu oferă prea mult spațiu pentru că are un interior compartimentat, dar pe de altă parte, el ocupă foarte puțin spațiu pentru că e precum un frigider. O ladă e perfectă când congelatorul incorporat e plin și aveți nevoie de acel spațiu suplimentar, iar ea nu trebuie folosită tot timpul anului.

Acel coș îl are în partea e sus și nu e foarte mare, iar voi puteți pune pachete mici cu alimente în el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dezghețarea sa se face manual și așa e în cazul mult lăzi frigorifice. Panoul de control mecanic e vizibil din poza de sus și așa e la multe modele, astfel veți ști când funcționează sau cânt temperatura interioară e prea ridicată. Foarte puține lăzi au panou de control digital, dar și așa nu e nici o diferență și nici nu vă avantajează cu nimic. Puteți să puneți în ea o cantitate amare de alimente pentru că poate congela până la 18 kg pe zi.

Păreri pro și contra

O recomand datorită prețului foarte bun, capacitatea de congelare e una generoasă și designul e destul de simplu și plăcut. Panoul de control e foarte simplu pentru că are o singură funcție – de congelare. Nu aș recomanda un model mai mic pentru că raportul volum/preț nu e atât de bun. Aceasta poate fi mutată cu ușurință pentru că nu e chiar atât e mare și e prevăzută cu rotițe.

Heinner HCF-N250A+ are un consum mic de energie și se vede după clasa de eficiență, care e cea mai bună de pe piață. Aceste aparate nu sunt prevăzute cu No Frost pentru a fi mai accesibile și nici nu prea ar avea sens pentru că și așa congelează foarte bine. Nu se formează gheață în exces, ci doar cât e nevoie și e destul de ușor să o curățați.

Te-ar mai putea interesa