Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HCF-N205A+, ladă frigorifică cu consum mic

Lada frigorifică Heinner HCF-N205A+ e una de dimensiuni reduse care consum foarte puțină energie, iar dacă nu vă mulțumește, puteți alege o variantă mai mare. Eu consider că e de ajuns pentru că e încăpătoare, putând fi comparată cu două congelatoare de la combinele frigorifice mari. Performanțele pot fi și ele lăudate pentru că alimentele sunt congelate imediat. Astfel, puteți alege un frigider mai mic dacă nu aveți o bucătărie mare și lada frigorifică devine utilă când nu aveți suficient loc în frigider.

Din poza de prezentare se vede foarte bine panoul de control mecanic, iar acesta e situat ca la multe altele, în dreapta jos. Cu alte cuvinte, se vede cât e în funcțiune și se poate alege nivelul de congelare dorit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Capacitatea sa e de 194 litri care e potrivită pentru un aparat cu o lățime de 89 cm. Dezghețarea la acest aparat e una manuală și chiar și așa nu se formează foarte multă gheață pe alimente. Aparatele mai accesibile cu e și acesta, nu au un tehnologie No Frost dar nici nu cred că ar avea sens. Unele congelatoare au No Frost pentru că au funcție frigider, deci e necesar un control mai bun al umidității.

Păreri pro și contra

Are o clasă energetică foarte bună pentru că paratul consumă puțin, mai că nici nu se observă pe factura de energie. Pe an aparatul consumă în jur de 219 kWh și depinde nivelul de temperatură ales cu ajutorul acelui termostat ajustabil. Autonomia fără curent a acestui aparat e undeva la 32 de ore care e una dintre cele mai bune de la ora actuală. Astfel, că nu trebuie să vă faceți griji când se ia curentul și rămâneți în pană de curent sau poate că sunteți în renovări și trebuie să mutați aparatul cu tot cu conținut.

Heinner HCF-N205A+ are un cablu de alimentare destul de lung pentru ca voi să-l puteți monta cam unde doriți. E ușor să puneți alimente în aparat cât timp are doar un singur coș și interiorul nu e compartimentat cum e la congelatoare.