Heinner HCF-N145A+, ladă frigo cu control mecanic

Lada frigorifică Heinner HCF-N145A+ e una recent lansată și care poate fi pusă fără probleme într-o debara. Poate fi de folos pentru cei care au un congelator integrat mic, iar pe timp de iarnă vor să se aprovizioneze cu mai multe alimente (carne, legume etc). Spre deosebire de un congelator mic în același preț, o ladă oferă mai mut spațiu interior deoarece nu e compartimentat. Acesta e și avantajul major pe care îl are o ladă frigorifică și una mică ca aceasta chiar nu ocupă mult spațiu.

Are un design simplu care chiar e plăcut și panoul de control mecanic e ușor de accesat pentru că e în partea frontală jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dezghețarea manuală se face destul de ușor la un aparat frigorific atât de mic și nici nu va dura prea mult. Capacul poate fi ridicat cu ușurință deoarece nu e foarte mare și greu. La modele mai scumpe poate fi chiar și o încuietoare dar și așa nu cred că are cine să umble fără acordul vostru.

Având o adâncime de 56 cm și o lățime de numai 72 cm, acesta poate fi pus în locul vechiului aparat frigorific sau a unei mașini de spălat. Nu poate fi pus sub blat precum un congelator deoarece deschidere e verticală, dar cred că aveți un loc special pentru acesta. Nu trebuie ținut tot anul în priză dacă nu-l folosiți, ci doar când nu mai aveți loc în congelatorul frigiderului.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e mic la noile serii de aparate frigorifice, motiv pentru care clasa de eficiență energetică e A+. Nu aveți nevoie de multe informații pentru a-l folosi dar e bine să consultați puțini manualul său. E precum multe alte aparate doar că nu e foarte zgomotos că doar e un model compact cu performanțe modice.

Heinner HCF-N145A+ nu are coșuri superioare pentru alimente mai mici, dar lăzile frigorifice mai mari au o astfel de dotare. Poate că nici nu aveți nevoie de un astfel de accesoriu. Nu prezint iluminare pe capac sau yală cum am văzut la altele, dar nu le pot considera minusuri cât timp discutăm de un buget redus.

Te-ar mai putea interesa