Heinner HCF-M362CA+, ladă frigorifică mare

Lada frigorifică Heinner HCF-M362CA+ ocupă destul de puțin spațiu pentru că nu e chiar cel mai mare model, având o lățime de 125 cm (mă refer la ele peste 400 litri). Acesta face parte din seria care are funcție de conversie frigider/congelator. Cu alte cuvinte, poate funcționa și la temperaturi mai ridicate pentru anumite alimente, cum ar fi fructele. Dacă aveți o cameră neîncălzită în care temperatura scade destul de mult pe perioada iernii, atunci optați pentru lăzile cu protecție anti-îngheț și panou de control cu protecție pentru umiditate.

Sunt multe astfel de modele oferite de acest brand și care merită considerate, deoarece prețurile sunt foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacul are deschidere standard și poate fi încuiat pentru că are yală. La interior vedem două coșuri mici în partea de sus, iar capacul nu are lampă LED cum am văzut la late serii. Nu ar fi o problemă dacă camera e iluminată sau intră suficientă lumină de afară, că doar interiorul e alb.

Nu e prea silențioasă dar oricum nu va fi pusă într-o cameră în care stați, ci mai degrabă în cămară, hol sau altă cameră de depozitare. Temperatura se alege ușor cu acel termostat reglabil de tip mecanic, însă unele lăzi pot avea control digital. Diferențe nu sunt în acel caz pentru că funcțiile sunt aceleași.

Păreri pro și contra

Clasa energetică A+ reflectă consumul de energie al aparatului și mai toate modelele de la acest brand se prezintă astfel. Are un aspect plăcut pe alb, dar pot fi variante și pe alte culori (negru, argintiu). În partea inferioară are role pentru a transporta mai ușor lada, iar cablul de alimentare are o lungime corespunzătoare, în caz contrat, optați pentru un prelungitor. Funcționarea convertibilă e o noutate pentru acest tip de aparat și am mai văzut această caracteristică și la congelatoare.

Heinner HCF-M362CA+ e o variantă simplă care are performanțe impresionante, adică acea capacitate de congelare e mult peste medie – 17 kg pe zi. Lucrurile se schimbă dacă e vorba de alimente deja congelate, pentru că nu mai are importanță cantitatea.

Te-ar mai putea interesa