Heinner HCF-M295CA+, ladă frigorifică albă

Lada frigorifică Heinner HCF-M295CA+ din imagine e una diferită de restul pentru că are un sistem de conversie, adică puteți răci alimente la temperaturi mai ridicate fără a mai fi nevoie de gheață. Cu alte cuvinte, are funcție de frigider și am mai văzut doar congelatoare cu această funcție specială. Dacă va fi pus undeva pe un hol, yala devine utilă pentru se poate încuia capacul aparatului. Designul e simplu pe culoarea albă și îl regăsim la multe alte modele indiferent de brand, însă pot fi chiar și pe alte culori.

Are o capacitate destul de mare și în partea de sus are două coșuri mici pentru alimente care se află în pungi mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e foarte silențioasă dar nici nu sunt alte modele care pot concura cu aceasta, în special dacă punem în raport volumul și prețul. Sunt multe motive pentru care merită ales și le voi enumera pe cele mai importante în partea de jos, dar și de ce ar trebui ales. E vorba de un brand cu experiență și foarte puține branduri oferă un produs atât de bine echipat la un preț atât de mic.

Păreri pro și contra

E un aparat frigorific mare care ocupă mult spațiu indiferent unde-l veți pune, însă și volumul e pe măsură. Consumul redus e un motiv pentru a alege acest model și nu numai, clasa energetică fiind A+. Poate fi transportată cu ușurință datorită rolelor, avem încuietoare la mâner, funcție de conversie, un panou de control simplu cu butoane mecanice. AM văzut și lăzi cu protecție anti-îngheț și afișaj cu rezistență la umiditate, acelea sunt perfecte pentru zone neîncălzite pe timpul iernii.

Heinner HCF-M295CA+ e unul dintre acele modele care le puteți folosi atunci când nu mai aveți loc în congelatorul frigiderului. Deci nu trebuie să o folosiți tot timpul, ci doar când e nevoie. În general, ea devine utilă în sezonul rece când vă aprovizionați pentru iarnă. Astfel, nu veți mai merge atât de des la magazin să vă aprovizionați și puteți găti fără probleme mâncarea favorită.

Te-ar mai putea interesa