Heinner HCF-M200EA++, ladă frigorifică cu Winter Protection

Lada frigorifică din imagine Heinner HCF-M200EA++ e una bine dotată și prețul e unul competitiv. Acest producător de electrocasnice a demonstrat în ultimii ani că poate oferi utilizatorilor niște soluții competitive. Vedem că eficiența energetică a crescut la noua generație – A++, iar mulți vor aprecia consumul mai mic. Un astfel de aparat va fi de folos atunci când congelatorul frigiderului sau combinei e plin, iar voi vreți să vă aprovizionați pentru tot sezonul ca să nu mai mergeți atât de des la magazin.

Din imaginea de jos e vede că pereții sunt destul de bine izolați și interiorul e generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de dezghețare e unul manual și ca să fie automat, are nevoie de o tehnologia No Frost. Foarte puține lăzi frigorifice oferă astfel de tehnologii și în opinia mea nu are sens. Capacitatea de 200 litri e una satisfăcătoare, iar alimentele mici pot fi puse în congelator ori în coșul din sârmă al lăzii. Adâncimea aparatului e de 69 cm, adică nu ocupă mult spațiu.

Păreri pro și contra

Îmi place cum arată cu acel afișaj digital pe capacul aparatului, de acolo se și poate bloca interfața ca să apese copiii pe setările sale. Încuietoarea nu lipsește nici ea și e prezentă la mâner pentru ca numai voi să puteți deschide aparatul. Funcțiile de congelare rapidă și de avertizare la temperaturi mai ridicate nu lipsesc nici ele. Merită să o alegeți datorită numeroaselor dotări care nu le regăsiți pe alte lăzi în același buget, dar și specificațiile sunt bune. Mă refer la faptul oferă o capacitate generoasă și o clasă energetică A++, ceva mai bună decât în cazul anumitor branduri. Aceasta e fost oferită pentru un consum anual de numai 173 kWh.

Heinner HCF-M200EA++ are protecție anti-îngheț dar voi ar trebui să o țineți într-o încăpere pentru că limita inferioară de temperatură e de -15 grade. Culoarea albă e tipică pentru aceste aparate, iar variante pe alte culori sunt foarte puțin. Oricum nu cred că vă interesează o anumită culoare cât timp va fi pusă în cămară sau altă cameră nu foarte frecventată.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Heinner HCF-M200EA++, ladă frigorifică cu Winter Protection”

Comentariile sunt închise.