Heinner HCF-M200CA+, ladă frigorifică cu funcții de congelare și răcire

Heinner HCF-M200CA+ e un model convertibil datorită acelor două funcții care pot fi foarte utile, fie că vreți să congelați, fie că doar vreți să țineți la rece anumite alimente. Acest aparat frigorific e ideal pentru cei care au un frigider sau o combină mică, iar aparatul nu mai face față la un moment dat. Lada poate fi utilizată indiferent de sezon și e ușor de folosit, panoul de control fiind la vedere. E vorba de unul mecanic care e prezent pe partea frontală a aparatului, ca la multe alte modele.

Avem un singur capac, pe care nu vedem o încuietoare sau altă caracterisitică specială. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelează mult în 24 ore – 9 kg, iar capacitatea crește dacă sunt alimente deja congelate. Designul e simplu pe alb ca și la multe alte lăzi frigorifice, dar pot fi și pe alte culori (exemplu: argintiu). Nu e foarte compact că doar ne interesează volumul, iar pentru cei care nu au spațiu, le-aș recomanda un congelator. Congelatoarele nu oferă același volum în prețul respectiv pentru că sunt compartimentate și nu au un singur coș cum e în cazul de sus.

Consumă doar 219 kWh pe an, motiv pentru care clasa energetică este A+ ca la alte aparatele noi apărute.

Păreri pro și contra

Funcția de conversie e cea nou pentru și am mai văzut la anumite frigidere/congelatoare. Nu sunt prea multe dotări la acesta pentru că discutăm de o variantă de buget, iar cei 198 litri chiar sunt suficienți pentru orice familie. Vă puteți face provizii pentru întreaga iarnă, fie că e vorba de carne ori legume, astfel veți merge mai rar la magazin și puteți găti liniștit orice mâncare pentru că veți avea suficiente alimente. Pentru o familie numeroasă e nevoie să aveți aparate performante și mari, dar nu e o regulă, până la urmă depinde și de stilul de viață.

Heinner HCF-M200CA+ e un aparat electrocasnic destul de simplu și care va fi apreciat pentru că oferă multă capacitate în acel buget. Nu sunt multe branduri care oferă soluții competitive iar acest brand chiar e unul popular și experimentat.

Te-ar mai putea interesa