Heinner HCF-H145F+, ladă frigorifică silențioasă

Lada frigorifică Heinner HCF-H145F+ este una de dimensiuni medii adică nu e cea mai mare dar nici cea mai mică. Având un coș, puteți pune alimente în pungi mai mari fără a vă incomoda. Un congelator are sertare și în acelea nu puteți pune oricum alimentele deoarece la final veți avea probleme când se congelează (le veți scoate cu dificultate). O ladă ca cea de jos oferă mai mult spațiu în același preț (comparativ cu un congelator). Un dezavantaj ar putea fi că pungile cu alimentele le puneți suprapuse și este mai greu să scoateți o pungă de jos.

Alternativele sunt variantele mai mari sau mai mici, depinde de preferințele fiecăruia și de bugetul disponibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total al acestui model este de 142 litri care nu e împărțit pe sertare ci are doar un coș de sârmă. Clasa de eficiență energetică este foarte bună – F, și consumul de energie e de 228 kWh pe an. Acest consum trebuie raportat la volumul aparatului, dar cam toate au clasa aceasta. Oricum, nu este un aparat care-l veți folosi doar în sezonul rece. Congelarea alimentelor se face destul de rapid deoarece în 24 de ore puteți pune cam 13 kg de alimente. Acesta e cantitatea maximă recomandată de producător și e bine să nu o depășiți.

Designul e destul de plăcut și cam toate modele au aceeași culoare. Oricum, nu prea are mare importanță cum arată deoarece o veți pune într-o cămară sau într-o cameră ferită de umiditate ridicată ori de căldură excesivă. Nu e genul de aparat care poate fi pus în bucătărie, iar pentru a economisi spațiu, sugestia mea ar fi să optați pentru un alt tip de aparat – congelator (are o formă verticală).

Plusuri: preț foarte bun, design plăcut, spațioasă pentru dimensiunile sale, autonomie fără curent mare și silențioasă.
Minusuri: nu sunt.

Heinner HCF-H145F+ este un aparat frigorific destul de mare însă nu e cel mai mare din acest segment. Astfel de lăzi pot avea dotări speciale: yală, iluminare interioară și funcție frigider. Are nevoie de încuietoare doar dacă nu doriți ca cineva să umble la ea și iluminarea interioară este utilă doar dacă nu aveți iluminare bună în acea încăpere.

Te-ar mai putea interesa